perfect

zeer goede betrouwbare web winkel

Hele goeie service mijn bestelling goed ontvangen En dank je wel voor het extra cadeautje

altijd goed geweest.

Totdat Met betalingen gaat het elke keer mis. ze hun site hebben veranderd. Ik weet nu wat er aan de hand zou kunnen zijn. Dat mijn c.p. niet goed was geupdaid. Daar kreeg ik de uitleg ook over . Geweldig goed geholpen. Bedankt.

Alle lof voor de Egel

Wat een geweldige service Ik was blij verrast dat ik een nieuw potje boekbinderslijm kreeg en dan ook nog een kadootje erbij Super bedankt

Jammer dat ik geen 5 hele sterren kan geven, het is weer perfect geleverd.

Perfect afgehandeld, supersnel en een heel mooi cadeautje erbij. Ze verdienen een dikke 10!

De bestelde artikelen kwamen, zelfs in deze tijd , snel binnen. Zeer goed. De extra toegevoegde kleine knutselspulletjes mogen van mij achterwege blijven. Is goed bedoeld, maar het is jammer als ik er niks mee doe.

Perfecte levering

Wat een fijne webshop. De produkten zijn snel en keurig verzonden. Er zat ook nog een extraatje bij.

als goed snel mijn pakketje ontvangen ondanks de crisis

Altijd zeer snelle levering en er zit ook nog een leuk extra presentje bij

geweldig

In deze bizarre tijd ivm de corona, was het pakje al eerder dan de geplande datum. super bedankt

Altijd goed!

Altijd goede kwaliteit en service. Ook tijdens de corona crisis werden mijn items binnen een redelijke tijd verzonden. Vaak iets extras erbij wat ik zeer waardeer.

Snelle levering met leuk cadeautje

Al verschillende keren besteld en altijd keurig, snel en compleet geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en gratis verzending vanaf een bepaald bedrag.

Super snel

Geen opmerking. Prima snelle levering. Met lieve extra's dankjewel

Snelle, goede levering

Ondanks de Coronacrisis zijn mijn spullen goed en snel geleverd

Goede en snelle service

Goede en snelle service en veel materiaal nog iets goedkoper dan in andere winkels.

Prima in orde

Op tijd en goed verpakt geleverd. Correcte communicatie

Komt op tijd prettig een mail te ontvangen over de bezorging

Altijd goed

Goed, goedkoop en betrouwbaar

Snelle levering en een hele mooie presentje ontvangen.

Duidelijke site en vlotte levering

Het is makkelijk bestellen, handig om een verlanglijstje te maken. Zoveel leuke spulletjes als je van knutselen houdt.

Grote topper dikke tien

Goed en snel

Ik heb goede ervaring bij jullie tot snel.

Heel veel keus in hobbyartikelen snelle levering en altijd een bruikbaar kado erbij!

Super!!

Altijd vlotte levering

Fijne site heel veel te vinden

Prettige site Makkelijk te vinden van artikelen Zijn ook makkelijk telefonisch te bereiken met vriendelijk personeel

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES