Alleen maar positief!

Snelle levering, goede prijzen, goed assortiment, altijd een cadeautje, atijd nieuwste technieken en materialen. Goed bereikbaar.

Mijn ervaring als klant bij fa. De-Egel is in alle opzichten zeer positief.

Al jaren geniet ik van een uitgebreid aanbod aan producten voor mijn hobby. Bestellingen worden zeer snel geleverd, met vermelding van dag en tijd. Keurig verzorgd wordt alles ingepakt en er zit altijd een presentje ingesloten. De service van De-Egel is niet te evenaren, ik ben een heel tevreden klant.

Ze zijn geweldig

Grandioos

Super snelle service en ook nog een leuk presentje er bij.

Uitstekende service.

Makkelijke site en snel geleverd

Supersnelle service

Op de site een bestelling gedaan, die ik super snel in huis had gekregen. Ik ben er super blij mee.

Top,goedkoop en toch goed kwaliteit

Zeer tevreden vooral over de snelle bezorging

Top winkel

Grote sortering, snelle levering

Goede service en hele snelle levering

Snel en goed, ook qua informatie

Goed, snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Ruim assortiment en heel goed geprijsd. Snelle bezorging en stevig verpakt met wat extra folders erbij.

Super service

Pakje kwam verzorgd aan. Maar na controle merkte ik dat er iets ontbrak. Mailtje gestuurd, meteen antwoord dat het ontbrekende werd opgestuurd. En inderdaad na 2 dagen in huis. Bedankt daar voor

Zeer snelle levering.

Superrrr

Snel, correct en superrrr goed

goed zoals altijd

Bestellen bij de egel gaat altijd vlug en wordt zeer verzorgt verstuurd ,ik bestel nu al meer dan 1 jaar bij de egel en zal dit ook blijven doen

Zeer snelle Levering

Bestelling snel en compleet geleverd

top

Spullen worden snel geregeld en goed verpakt,altijd wel iets extra,s er bij waar ik erg blij mee ben.

geweldig geholpen

foutief adres zonder zelf te weten,maar een week later pakket goed ontvangen,TOPPIE

Vlotte bezorging. Veel keus.

Heel erg snel en goed

Ik bestel al jaren bij de Egel. De prijzen zijn goed en de levering heel erg snel. Er zit altijd een cadeautje bij. Erg leuk.

Duidelijke webwinkel

Goede prijs, groot assortiment en snelle levering

Super snel geleverd..en goed product

Top winkel

Grote webwinkel met veel hobby spullen en super snelle verzending en leuke attenties erbij

Heel tevreden

180 Beijerlandselaan