Prima service, zowel winkel als internet

In de winkel willen ze je altijd helpen en per internet is corrigeren perfect mogelijk.

Keurige, snelle service

Één van de weinige hobbyzaken online die beide producten had waar ik naar op zoek was. Makkelijk kunnen bestellen via de site, vraag van tevoren was ook snel beantwoord en levering kwam keurig verpakt een dag later binnen, inclusief cadeautje.

Gewoon super

Klantvriendelijk, correct en heel behulpzaam.

Een Superrrrr snelle levering

Eindelijk weer eens order goed...

Was altijd super tevreden maar de laatste bestellingen steeds incompleet en 1x zelfs een totaal verkeerde bestelling (van iemand anders) en toen ook nog lang moeten wachten op juiste spulletjes. Gelukkig deze keer eindelijk alles weer in orde, anders zou het ook mijn laatste zijn geweest. Hoop dat vanaf nu weer alles goed gaat, zoals voorheen altijd was.

Was de eerste keer dat ik bij de egel bestelde. Binnen twee dagen al in huis top.

Goede, fijne winkel

Altijd snel geleverd, alles altijd goed in orde, fijne winkel

Dubbel omdat ik nog steeds niets heb gehoord.

Ik heb een artikel verkeerd besteld en wil deze retour sturen, via het contactformulier. Maar tot nu toe, (het is nu een bijna een week geleden nog steeds niets gehoord). De rest van de artikelen zijn vlot en heel goed bij mij aangekomen.

Snel met een leuk presentje :)

Wat een website 👍👍

Grote klasse

Bedankt voor de snelle levering en de attentie

snelle levering en aan de telefoon goed word geholpen

Grote topper

Mooie grote tien voor deze website

In een woord geweldig

Prima afgehandeld

Hier ga ik vaker bestellen

Een prima ervaring

Altijd goede service

Korte levertijd, goedkoper kan niet, altijd leuk dat er een presentje bij zit. En handig die berichtjes wanneer het aan komt.

Altijd snelle levering.

De egel krijgt van mij een dikke 10! Altijd snelle levering, voordelige prijs en een leuke attentie!

GEWELDIG!

Snelle verzending, goede service, vriendelijke mensen aan de telefoon. Klantvriendelijk, zeer uitgebreid assortiment. Leuke attentie bij elke bestelling.

Geweldig!!

Zeer snel verzonnen en nog klein extra spul mee gekregen wat ik niet besteld had! Heel attent dikke 10

Snel en makkelijk

Zie boven

Helemaal super

Geweldig goede hobby winkel.

Je krijgt wat je besteld en goede prijs, ik vind het fijn om daar te bestellen.

goede service

ik vind het een goede service en een snelle levering

Goed product, goede service, snel

Ik had spullen nodig voor mijn fotoalbum en ik vond bij de Egel precies wat ik zocht en ook nog eens voor een gunstigere prijs dan bij andere hobbyzaken. Het werd snel geleverd en er zaten zelfs nog wat extraatjes bij die ik niet had besteld. Top! De spullen zijn van goede kwaliteit.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES