Enorm tevreden

Perfecte afhandeling van bestelling en levering. Geleverd op opgegeven datum en tussen het vermelde tijdstip. Super tevreden, ook met de bestelde artikelen.

Heb het pakketje héél snel ontvangen. Terwijl er toch wat problemen waren met bezorgen enz. Had er een dikke week voor uitgetrokken dat het bezorgd kon worden. Binnen 2 dagen ontvangen. Blij met het pakket. Keurig.

Zeer Goed

Hier even bericht . De Egel bevalt ons goed, dat heb ik al vele malen geschreven. Hoop dat dit niet verplicht is .Ieder pakket dat komt weer een briefje schrijven, U weet dat wij zeer prettig winkelen bij U. En dat het er altijd keurig uit ziet En altijd een attentie bij zit ,wordt zeer Gewaardeerd. Vriendelijke Groeten Gretha Engels en Vriendinnen

Snel bezorgd

Als wij een bestelling gedaan hebben is het binnen 2 a 3 in huis super

Altijd op tijd de bestelling binnen

Een fijne webshop

Prettige ervaring, snelle afhandeling.

Dank voor de snelle afhandeling

Erg prettig, snelle levering

Zoals altijd veel keus en sneller levering

Snelle levering.

Altijd een extra attentie bij de bestelling.

Ruime keuze

De Egel heeft een ruime keuze in hobbymaterialen. De bestelling wordt snel geleverd en er zit altijd een cadeautje bij.

Erg mooi pakket, snelle levering.

Het pakket is volledig en mooi verzorgd. De levering was veel sneller dan verwacht dus dat was ook fijn.

Prettige site, snelle levering. Ik ga hier zeker meer bestellen.

prima!

heel.goed

snel en goed

Altijd goed

Mijn bestelling is weer goed bezorgd. Het bijgevoegde kado is ook leuk en handig.

altijd fijn om bij De Egel te kopen

Het is altijd fijn om bij De Egel te kopen. De spulletjes worden netjes en goed verzonden. En je krijgt er altijd een leuk cadeautje bij. Ze hebben een heel groot assortiment

Prima.

Makkelijk te bestellen. Alles op tijd en in goede orde ontvangen.

Prima geleverd

Mooi verpakt en eerder binnen dan verwacht.

Top en snel

Altijd perfect geregeld Ook altijd een leuk gratis cadeau

Lawn Fawn discontinued

Was gelukkig bij de Egel nog verkrijgbaar.

Prima materiaal, makkelijk te vinden op de website

Het gezochte materiaal snel kunnen vinden op de website en vervolgens is de afhandeling prima verlopen.

Superfijn

Altijd goede levering

Prima vlotte afhandeling.

Telefonisch werd ik op mijn vraag keurig tewoord gestaan en geholpen hoe mijn artikell via de wapsite besteld kon worden. Het artikel kwam na de bestelling een paar dagen eerder in huis dan in 1e instantie gemeld. Prima service dus.

Niet zo goed de laatste keer

Mijn bestelling kwam na 14 dagen. zou donderdags bezorgd worden maar dat werd dus vrijdag. want donderdag had ik DHL "'gemist'' ik was wel thuis. Dus mijn pakje naar een servicepoint. Ik ben 90 jaar. gelukkig heb ik lieve kinderen'. Met DHL.... daar heb ik vaak dit probleem mee. Jammer. De Egel vind ik goed. Bestel er graag mijn hobby spullen.

Fijne snelle levering en altijd een extraatje. Goede prijzen en lage drempel voor gratis verzending.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES