prima!

heel.goed

snel en goed

Altijd goed

Mijn bestelling is weer goed bezorgd. Het bijgevoegde kado is ook leuk en handig.

altijd fijn om bij De Egel te kopen

Het is altijd fijn om bij De Egel te kopen. De spulletjes worden netjes en goed verzonden. En je krijgt er altijd een leuk cadeautje bij. Ze hebben een heel groot assortiment

Prima.

Makkelijk te bestellen. Alles op tijd en in goede orde ontvangen.

Prima geleverd

Mooi verpakt en eerder binnen dan verwacht.

Top en snel

Altijd perfect geregeld Ook altijd een leuk gratis cadeau

Lawn Fawn discontinued

Was gelukkig bij de Egel nog verkrijgbaar.

Prima materiaal, makkelijk te vinden op de website

Het gezochte materiaal snel kunnen vinden op de website en vervolgens is de afhandeling prima verlopen.

Superfijn

Altijd goede levering

Prima vlotte afhandeling.

Telefonisch werd ik op mijn vraag keurig tewoord gestaan en geholpen hoe mijn artikell via de wapsite besteld kon worden. Het artikel kwam na de bestelling een paar dagen eerder in huis dan in 1e instantie gemeld. Prima service dus.

Niet zo goed de laatste keer

Mijn bestelling kwam na 14 dagen. zou donderdags bezorgd worden maar dat werd dus vrijdag. want donderdag had ik DHL "'gemist'' ik was wel thuis. Dus mijn pakje naar een servicepoint. Ik ben 90 jaar. gelukkig heb ik lieve kinderen'. Met DHL.... daar heb ik vaak dit probleem mee. Jammer. De Egel vind ik goed. Bestel er graag mijn hobby spullen.

Fijne snelle levering en altijd een extraatje. Goede prijzen en lage drempel voor gratis verzending.

Zorgvuldig, altijd alles netjes

zeer goed

De Egel is zeer goed alleen DHL is niet altijd goed

Snel en betrouwbaar

Altijd keurig in orde en een leuk kadootje erbij!

Goed verzorgd en altijd binnen de tijd bezorgd

Fijn bedrijf. Keurig verpakt, Bezorgd binnen de aangegeven periode,

Geweldig materiaal

Snelle levering met extra's leuk.

uitgebreid assortiment

Er zijn veel webwinkels om uit te kiezen en één daarvan is De Egel. Ik kan hier altijd veel van mijn hobby gading vinden en tegen schappelijke prijzen. Zo heb ik recent ook weer verschillende setjes gekocht om kaarten te maken waar alles al in zit. Erg leuk om met mijn (klein)kinderen samen te doen.

altijd prima service en mooie artikelen

steeds op tijd geleverd en ook in correcte staat. als iets niet op voorraad is wordt dit duidelijk aangegeven

Uitstekend alles wordt op tijd geleverd en netjes en goed verpakt.

Ik zou graag willen dat u mij in het vervolg mijn niewsbrieven wil sturen via .mijn e-mail adres [email protected]. Zoals ik gewend .was. En ook voor evt. Bestellingen. En niet meer via [email protected]. Ik vind dit lastig ,omdat ik Gmail eigenlijk heel weinig gebruik. Bijvoorbaat mijn hartelijke dank. Met vriendelijke groet, Mw. M.J. Deken

Komt altijd netjes verpakt aan.

Het pakketje komt altijd netjes verpakt aan. En er zit altijd iets leuks bij in wat gratis is. Vind het alleen jammer dat het pakketje lang onderweg is. Maar verder prima hoor.

Netjes en beleefd aan de telefoon .Goeden nette service. Hier kun je veilig en goede bestellingen doen .

Gewoon goed

Gevonden wat ik nodig had. Prima tijdige bezorging, netjes verpakt. Fijn om hier iets te kunnen bestellen.

Alles perfect !

Alles perfect en spoedig verzonden !

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES