snelle service

prima ervaring

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling

Fijne zaak en snelle levering

Zeer tevreden en altijd een presentje top

Zeer lang klant in een woord geweldig

Snel en goed

Erg nauwkeurige leuke knutselwinkel, die elke bestelling ook nog voor een verrassing zorgt.

Netjes verpakt en een snelle levering. Kan het iedereen aanraden.

Goede ervaringen.

Goede ervaringen,snelle levering en altijd een leuk presentje. En een leuk prijsje. Gr.Ella

Geweldig.

Een goed bedrijf en ze leveren goed.

Snelle levering en goed product

Kwaliteit van penseel is uitstekend, duidelijke website en snelle levering

De eerste keer online iets besteld en perfect verzorgt!

Alles goed verzorgd en vlug

Snelle levering.

Super snelle levering. Bestelling veel eerder ontvangen dan voorspelt Superblij mee

Een hele fijne webshop met altijd een cadeautje erbij!

Ik vind dit een hele fijne webshop en als alles op voorraad is wordt het heel snel geleverd. En altijd zit er een cadeautje bij. Is er toch iets niet op voorraad krijg je een mail zodat je op de hoogte bent!

Dat blijft positief.

En zal het iedereen aan raden daar je bestelling te doen.

Prima ervaring

Het bestelproces is makkelijk. De website is wat onoverzichtelijk, maar dat is misschien maar beter ook voor mijn portemonnee! Er zat een presentje bij de bestelling, dat was heel attent.

Goede winkel

Goede winkel met een groot assortiment inde webshop en winkel. Bestelling netjes verzorgd binnen een paar dagen ontvangen met een gratis verrassing.

Snelle levering plus een kleinigheidje in de doos

Snelle levering plus een kleinigheidje in de doos

Super goed

Bedankt voor de super snelle bezorging en service alles geleverd dank jullie wel top bedrijf

is helemaal perfect

Altijd een snelle reactie ziet er keurig en verzorgt uit

Ik ben zeer tevreden heb onlangs een nieuwe Die gekregen omdat de bestelde Die een verkeerd nummer had. Snel geregeld bestel al jaren bij jullie.

Snelle levering.

Altijd snelle levering en altijd goed verpaktEn een aardigheidje er bij altijd leuk.

Oke

Wordt prima afgehandeld

Supersnelle bezorging

Erg tevreden, heel snel bezorgd. Zag er keurig uit.

Goed te woord gestaan per telefoon , de bezorging zou na het weekend en tot mijn verbazing kwam het gewoon op zaterdag Hier kun je me blij mee maken. Ga zo door

Supersnelle en weinig verzendkosten,een fijne hobbywinkel.

Al vaak wat besteld bij de Egel, altijd snel , goed ingepakt en snelle levering. Ook altijd een kleinigheidje erbij . Weinig of geen verzendkosten . Goede berichtgeving als er een artikel niet meer meegeleverd kan worden en daarin ook weer super goede service. Ook telefonisch snel en vriendelijk te woord gestaan. Al met al voor mij een TOP winkel !!!!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES