Altijd perfect geleverd altijd met een mooi presentje bij je bestelling perfect bedankt

U8tstejebde en hele nette service

U8tsrekend

Heel snel en altijd netjes en altijd een mooi cadeautje bij je bestelling

Goede hobby website

Overzichtelijke site, en snelle service dus ik ben heel tevreden.

jammer

had bestelling gedaan op 27 december , naar aanleiding daarvan ontving ik notificatie dat bestelling geleverd zou worden op 4 jan.,...ok prima begrijp dat tijdens feestdagen wat langer duurt...echter niks meer van egel vernomen...nog ontvangen, dus maar eens gebeld met egel...oh eh ja , nou moment mevrouw...ja we hebben uw bestelling, ok is die al verstuurd dan of staat die nog bij jullie ? ontwijkend antwoord, we zoeken het uit ik laat het u weten..vervolgens krijg ik 's avonds een mail dat pakketje is verstuurd, kennelijk dus nadat het alsnog naar postkantoor is gebracht...zeg gewoon eerlijk het is ons door drukte of feestdagen even ontgaan maar we maken het gelijk in orde...pakketje idd volgende dag ontvangen plus een extraatje, maar dat maakt het voor mij niet goed...dit was de eerste ervaring met egel , ik zal ze beslist nog wel een volgende kans geven , maar voorlopig heb ik er even een vervelend gevoel aan over gehouden. uitvluchten of ontwijkende antwoorden houd ik niet van wees eerlijk dat had ik meer kunnen waarderen en daar was ik ook niet teleurgesteld over geweest. nu wel.

Een super snelle levering.

Hele prettige ervaring met met snelle en goede levering, en altijd een leuke verrassing erbij.

top

heel snelle levering.!!

Netjes verpakt, goede service

Hele duidelijke communicatie. Pakket was 5 dagen eerder dan vermeld was dus helemaal super. Zat goed verpakt en een superleuk cadeau erbij. Kortom helemaal tevreden!

Snel geleverd en goede prijs

Prima service zoal zoals ik gewend ben van de Egel

Prima service. Bij het kiezen van verzending schrok ik even. Het zou er langer dan 1 week over doen en ik dacht: och het heeft ook geen haast. Ik was iets vergeten en heb contact gezocht. Dit is prima opgelost en kon er nog bij gedaan worden incl de betaling voor dit. Het werd uiteindelijk sneller, veel sneller geleverd dan verwacht. Ben zeer tevreden over de Egel en tot een volgende keer.

Goed geregeld

Hier ga ik vaker bestellen

De bestelling werd al vroeger geleverd dan verwacht, zal keurig verpakt in een doos. Heel erg tevreden mee!

De bestelling is compleet goed ingepakt en snel

Erg goed en zorgvuldig!

Pakje op tijd bezorgd en netjes in gepakt en altijd een extraatje

Goede kwaliteit, snelle levering

Product voldoet; snelle levering. Nb: het product is op 5 januari afgeleverd door Parcel, maar de melding via track&trace blijft via onze mail binnenkomen.

Goede kwaliteit

Geweldige webshop.

Snelle bezorging en goed verpakt.

Goed geprijsde artikelen, snelle levering.

De keuze van artikelen is groot, de prijs bevalt me en vaak kan ik artikelen krijgen die ik nergens anders kan vinden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Je weet wanneer je het artikel kan verwachten. Ze zijn goed verpakt waardoor ze onbeschadigd binnen komen. Daardoor heb ik vertrouwen om vaker te bestellen.

Fijne winkel en snelle levering altijd leuke verrassing erbij

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Super snelle levering en alles netjes verpakt ! soms ook goedkoper dan een ander.

Fijne webwinkel

Een snelle en goede service met altijd een presentje erbij

Snelle levering en niet duur

Als ik wat bestel online kijk ik altijd eerst of de egel het ook heeft in hun assortiment. Ze leveren snel en verzenden gratis boven de 20 euro.

Al jaren uitstekende service.

Snelle levering, goede prijs en altijd een cadeautje bij de bestelling.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES