jammer
had bestelling gedaan op 27 december , naar aanleiding daarvan ontving ik notificatie dat bestelling geleverd zou worden op 4 jan.,...ok prima begrijp dat tijdens feestdagen wat langer duurt...echter niks meer van egel vernomen...nog ontvangen, dus maar eens gebeld met egel...oh eh ja , nou moment mevrouw...ja we hebben uw bestelling, ok is die al verstuurd dan of staat die nog bij jullie ? ontwijkend antwoord, we zoeken het uit ik laat het u weten..vervolgens krijg ik 's avonds een mail dat pakketje is verstuurd, kennelijk dus nadat het alsnog naar postkantoor is gebracht...zeg gewoon eerlijk het is ons door drukte of feestdagen even ontgaan maar we maken het gelijk in orde...pakketje idd volgende dag ontvangen plus een extraatje, maar dat maakt het voor mij niet goed...dit was de eerste ervaring met egel , ik zal ze beslist nog wel een volgende kans geven , maar voorlopig heb ik er even een vervelend gevoel aan over gehouden. uitvluchten of ontwijkende antwoorden houd ik niet van wees eerlijk dat had ik meer kunnen waarderen en daar was ik ook niet teleurgesteld over geweest. nu wel.