Alles was volledig en zelfs vroeger dan verwacht geleverd. Ook mooi verrassingspakket ontvangen.

Snelle service en producten die je nergens anders meer vindt. Heel tevreden ovee

Ik had een goede ervaring

Ik zou de knipvellen eerst iets van 19 januari krijgen door ziekte en drukte. Toen kreeg ik opeens een berichtje dat het er de volgende dag al zou zijn. Daar was ik heel blij om. De knipvellen waren netjes ingepakt. Niets te klagen. Groetjes miranda

Gewoon goede hobby winkel.

Netjes en snel bezorgt.

Supersnel; zou in 1e instantie een week duren, maar al na een paar dagen in huis!

Goed en snel.

Altijd perfect en netjes met een mooi presentje erbij

Geweldig goed snel mooie prijs top

Ze zijn zo super netjes snel en correct geweldig deze website

Geweldig snel en netjes geleverd met een mooi extraatje erbij

Geweldig snel leuke extraatjes bij je bestelling en voor een mooie prijs

Hele goede service

In een woord geweldig

Perfect heel netjes en altijd correct geleverd

Laatste bestellingen zijn een ramp.

Vroeger alles ok. Nu twee bestellingen met veel hindernissen. Ene is intussen toch aangekomen. Nu nog ene die blijkbaar bij PostNL ligt in het depot wegens verkeerd adres. Die ga ik nu proberen op te halen. Anders word hij terug gestuurd de 13de. Zal nog 2 weken duren dan voor ik het heb.

Nog niets ontvangen

Nvt

Goede service en snelle levering.

De verhouding product-prijs is prima. Goede service en website. Levering snel geleverd. Enige minpunt is dat ik iets kleins heb besteld en dat het in een grote doos zat.

geweldig

altijd snelle levering en leuke cadeautjes

Supersnelle levering ondanks drukte tijdens lockdown

Toppie

Direct bevestiging, snellen afhandeling en altijd leuke verrassing bij gesloten

Goede prijzen, nieuwste van het nieuwste, snelle levering. En niet te vergeten de leuke verrassing.

Helemaal goed

Handige website, keurige levering, goed verpakt

Soms ff zoeken op de site. Maar verder helemaal super. Kreeg er ook een verassing bij en dat is natuurlijk altijd leuk

Goed materiaal

Snelle levering dan verwacht .

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES