Keurig netjes op tijd geleverd met een leuk cadeautje erbij

Goede snelle levering

Perfect zo snel netjes keurig verpakt en altijd een mooi extraatje erbij

Perfect zo snel netjes keurig verpakt en altijd een mooi extraatje erbij

Weet ik nog niet.

Ik heb m'n bestelling nog steeds niet ontvangen. Ivm de drukte? Bij Aanbevelen MOET ik een keuze maken, dus heb maar "Ja" ingevuld.

Top.

Zoals altijd snel verzonden en er zat wederom een erg leuk presentje bij..

Super ervaring

Op laatste moment voor kerst de opvouwbare daglicht lamp besteld, met het verzoek om te proberen voor kerst te leveren. Dat is absoluut gelukt super en er zat zelfs nog een kadootje extra in de verpakking. Al met al super service we zullen zeker vaker hier bestellen.

ik ben tevreden

vlugge verzending

Fijne shop, aanrader!

Dit was m'n eerste bestelling bij De Egel, ben erg tevreden! Het is gemkkelijk om te bestellen en betalen en de levering was erg snel. Heb een houten theedoos besteld en deze door m'n zoontje laten inkleuren als cadeau voor papa voor de kerst. Erg leuk!

De service is erg goed je hebt je spullen snel binne....

Goed geleverd zoals besteld en prima bezorgd.

Ben zeer tevreden over de goede servies en snelle leveringen.

Geef het graag aan iedereen door.

Fijne zaak.

Heel veel producten, alles wat je maar kan verzinnen om lekker te knutselen. Altijd snel geleverd en ok een leuk presentje daarbij.

Altijd tevreden, super webwinkel

Veel artikelen en altijd een cadeautje bij je bestelling.

Snelle en prettige afhandeling van bestelling.

Fijn dat de bestelling zo vlot geleverd wordt. Artikelen zorgvuldig verpakt en altijd een leuke attentie.

goed en snel geleverd

super

onmogelijk te beoordelen.

Heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Krijg elke dag een nieuwe (vermoedelijke) leverdatum en tijd en tegen het einde van dat tijdsslot wordt deze telkens met een dag verlaat. Zou dan liever ineens wat langer wachten want het is niet zo eenvoudig om elke dag op dat moment thuis te zijn voor een handtekening.

Prima levering en gunstige prijzen

Kei goed

Daar kan ik wel heel veel overschrijven. Dat is gewoon goed, alleen ik bestel iets wat ik niet goed doe. Kan niet knippen maar lees ik het niet goed en dan heb ik knipvel in plaats van een uitdrukvel besteld. Het is verzorgd mooi hobbyspul. Groetjes Mientje

Maandagmorgen besteld dinsdsg al binnen met leuke presentjes super bedankt

Geweldig!

Zelfs tijdens de drukte vanwege de feestdagen was mijn bestelling keurig op tijd en compleet.Wat ik altijd zeer waardeer is,dat er bij iedere bestelling een leuke attentie zit.

Snelle levering en altijd een presentje

Altijd een snelle goede levering en een presentje is erg leuk

goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Outstanding

Great products, great prices. Good customer service. Fast delivery.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES