Echt heel goed altijd leuke extra's bij je bestelling

Grote topper vriendelijk snel en netjes

Fantastisch zo snel en altijd een mooi cadeau bij je bestelling

Prima goede en hele snelle levering gewoon goed

Gemakkelijk online bestellen en snel in huis. Ik heb zelfs een mal gratis gekregen.

Goede

Goede service grote klasse

Geweldig blij dat ik deze website heb gevonden. Ze zijn heel snel leuke attenties bij je bestelling en voor een mooie prijs

Grote top heel netjes

Heel snel en altijd correct geleverd

Betaling

Mijn betaling is niet gelukt. Ik heb geen creditcard. Had graag met i-deal betaald of een ander iets waar ik even niet op kan komen. Met vriendelijke groeten, J.W.

2 weken moeten wachten tot de btelling binnen was

Was in al die jaren gelukkig de eerste keer en hopelijk de laatste

als veilig beschouwd

De producten die ik bestelde kwamen veilig verpakt aan, ook al was het een beetje laat vanwege de pandemie. De producten die ik heb besteld zijn niet geworden zoals ik had verwacht. Een van de producten brak onmiddellijk en ik gooide het weg. De andere doet het ook niet, maar die leg ik opzij omdat ik mijn betaling heb gedaan. Anderen waren al merkproducten, daar is geen probleem mee.

Ondanks de drukte is mijn bestelling snel en keurig geleverd

Goede prijzen, snelle verzending

Iedere keer weer uitstekend

Ik heb al vaak bij De Egel besteld. Steeds weer perfect, snel geleverd, goede prijs, netjes verpakt, een presentje erbij. En waar ook heel belangrijk is, de klantenservice is werkelijk top. Ik bestel haast alles bij De Egel, ze zijn mijn echte nummer 1. Zelfs mijn dochter heeft mijn kerstkado daar voor me besteld, ik ben zo benieuwd.....

Snelle, goede service

Snelle, goede service. Met altijd iets extra’s erbij. Heel leuk

Heel fijn om hier te bestellen, pakketje kwam snel!

Ik heb een online bestelling gedaan en alles verliep heel soepel. Ook met de producten zelf ben ik bij, ze zijn van goede kwaliteit!

Prima service duidelijke communicatie

Ze doen bij de bestelling Altijd een aardig geitje erbij.

Tevreden

Ondanks de drukke tijd voor de feestdagen had ik het pakket vlot binnen. Leuk dat er een attentie bij zat.

Superfijne webshop

Goedkoop, goede service en met 20 euro je bestelling gratis thuisbezorgd!!

Prima website

Snelle reactie en levering met altijd een extraatje.

Mijn complimenten

Pakketje heel vlug ontvangen geweldig

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES