Goede kwaliteit prijs verhouding. Snel geleverd.

Fantastisch ook nog een leuk presentje

Keurig op tijd en super verpakt met ook nog een leuk presentje

Ik kreeg de bestelling eerder dan verwacht.

Goede aflevering van het pakket met een leuke verrassing erbij

Super fijne winkel waar je uistekend behandeld wordt.

geweldig

Diegene die ik aan de telefoon had had engelengeduld met mij. Er stond in de mail dat ik het maandag zou krijgen , maar ik had mijn bestelling al donderdag laat in de middag. Dus geweldig en nog bedankt voor het cadeautje.

Super !

Livraison plus rapide que prévue et un petit cadeau supplémentaire dans le colis

Supernetjes afgehandeld

Mijn bestelling kwam supersnel vinnen en ik werd netjes op de hoogte gehouden hoe het met mijn bestelling stond.

Redelijk

Ik had een bestelling geplaatst maar bedacht een paar minuten later dat ik van een artikel meer wilde hebben. Gebeld en toen werd me verteld dat ik via decwebsite nogmaals moest bestellen dan bij het kiezen ophalen moest invullen , vervolgens bij opmerking , toevoegen aan bestelling met het ordernummer , gewoon betalen , en dat het er dan bij geleverd zou worden . Helaas zat het 2 dagen later niet bij de levering . Wat ik trouwens wel lekker snel vond. Heb het gemeld maar het nog niet ontvangen. Zonde voor jullie van de extra kosten want ik hoefde geen extra verzendkosten te betalen. Ik wacht het nog een paar dagen af en neem dan wel weer contact op Mvg ingrid tichelaar

De Egel is een aanrader!

Prima producten, fijne site en snelle levering! Kortom een hele tevreden klant!

Super goed verzorgd

Alles word altijd goed en netjes verstuurd. Met een leuk extraatje.

Zeer snelle verzending, lage prijzen... Ik koop zeker opnieuw bij jullie ;-)

Je suis agréablement surprise!

C’est la première fois que je passais commande. J’ai été agréablement surprise de la rapidité du traitement de la commande ainsi que de l’envoie. De plus, l’emballage était très soigné. Je suis ravie. Je recommande votre site!!!

Heel goed, goede service,en snel thuis.

Erg goed

Goede prijzen Snel verzonden Er was iets mis en dat werd meteen erg netjes opgelost. Ik bestel hier zeker vaker

Snelle goede vezorging

Werd eerder bezorgd dan vermeld op de site. En altijd een extra product als verrassing

Komen afspraken na.

Komen afspraken na.

hebben leuke artikelen

zijn altijd vriendelijk als ik online een fout maak corrigeren ze dat op een vriendelijke manier en ik krijg de bestelde spullen altijd optijd thuis en ik wordt vooraf geinformeerd als het pakje er aan komt dat vind ik heel fijn

Artikelen netjes verpakt en snel geleverd

Ik kreeg per mail bericht dat het pakketje was bezorgd maar er lag niets in de brievenbus. Een mail naar De Egel gestuurd. De volgende dag bleek dat het pakket bij een ander appartementencomplex was bezorgd en heb ik de Egel hierover geïnformeerd. Gelukkig is alles dus goed gekomen. Adres stond duidelijk op het pakket. Dit lag dus niet bij De Egel maar bij de bezorger.

Goede ervaring.

Spullen worden op tijd geleverd en zijn keurig verpakt.

Prima geregeld.

Nooit geen klachten van de Egel,altijd prima en netjes gekregen wat ik bestelde.

Fijn

Supersnel geleverd

Prima zoals het hoort dank daar voor.

heel goed!

altijd correct en op tijd geleverd problemen worden goed op gelost bijna nooit een probleem!!!!!

Duidelijk en leuke site.

Veel leuke aanbiedingen en snelle levering, met altijd een leuke attentie erbij. Team De Egel bedankt!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES