Alles was goed en snel

Zoals ik hierboven al zei. Alles was goed en snel.

Heel snelle, correcte, verzorgde levering Met een extraatje, altijd leuk

De Egel is goed

Mijn ervaring met de Egel is prima, maar het vervoersbedrijf Go Parcel is waardeloos. Ze zeggen dat de bezorging mislukt is terwijl ik in de hal zit te wachten. Uiteindelijk haal ik het vanmiddag zelf bij een afhaalpunt. Daar ben ik dan 4 dagen mee bezig om een pakje te ontvangen. Super slechte service dus.

Prima webwinkel

De opmerkingen worden vaak niet gelezen, verder geen klagen, altijd een cadeautje.

Uitstekend verzorgd en vlot afgehandeld

Al jaren koop ik bij de Egel. Ben nooit teleurgesteld in de afhandeling van mijn bestelling en er is altijd een extraatje bijgevoegd hetgeen ik erg op prijs stel.

Goeie prijs , gratis snelle verzending !.

Snelle levering en goede service

En een leuke extra in ons pakket als cadeau...heel fijn!

Gewoon goed!!

Altijd ruime keuze Nieuwe dingen op voorraad Goede mail contact Netjes verpakt Verder een top site!!!!

Prima netjes zoals het hoort

Bestelling gedaan betaald en ze hebben het afgeleverd zoals het hoort.

Nette en snelle levering.

Bij de Egel bestellen is altijd een feestje. Snelle en hele nette levering met vaak een leuk presentje.

Altijd perfect en netjes op tijd geleverd

uitstekend

ik ben zeer tevreden

Geweldig snel geleverd en netjes verpakt met een mooi extraatje erbij

Perfect zo netjes snel en voor een hele mooie prijs

Grote topper een grote tien voor deze website altijd heel snel en netjes geleverd

Geweldig snel en netjes

Gaat altijd goed

Ben heel te verdern over hoe vlug ik het heb ook al woon ik in België

Heel goed ze zijn snel netjes en ze geven hele goede service

Hele goede top service

Dit keer mijn pakket wel ontvangen. Het werd persoonlijk afgegeven bij de deur met hun excuses erbij. Jullie zijn een top winkel met een top team. Dank jullie wel Vriendelijke groet, Marian Grootenboer Scholtens

Geweldig en snelle levering.

Geweldig.

Ruime keuze, voordelig en snel bezorgd.

Gemakkelijke website met een ruime sortering. De prijzen zijn laag. Een bestelling wordt snel afgehandeld en de bezorging is te volgen zodat je precies weet wanneer het pakketje aankomt. Meestal nog met een leuke verassing.

Fijnste en een van de goedkoopste webwinkels

Jammer dat ze niet veel meer in de winkel hebben ging graag naar binnen, maar nu de webwinkel er is hebben ze veel meer keuze, bestellingen snel binnen en altijd een leuk presentje erbij dat doet niet iedereen, ga zo door , ik vind dat jullie het super doen.

Snel en verzorgd

Prima webshop met ruime keuze

Zeer snel geleverd

Pakje zou pas 11 november komen en werd op de 6e al afgeleverd.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES