Wat een snelle levering vanuit Nederland naar België!

Vlotte zoektocht naar de juiste materialen met een voldoende aanbod in de garen die ik zocht. Betaling ging in één trek door en niet zo veel later waren mijn materialen er al!

helemaal top

Makkelijk te bestellen ,krijg ook snelle email over de bestelling. Duidelijk wanneer de bezorging is en goede snelle afhandeling en bezorging.

Was allemaal netjes zoals altijd

Ausgezeichnetes Service

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles ausgezeichnet geklappt und wurde schnellstens erledigt. Das Service ist sehr Kundenfreundlich. Danke

Vlotte levering,met altijd leuke attentie.

Was snel en compleet

Was snel en compleet

Snelle en juiste levering

Prima ,altijd snel geleverd

Prima altijd snel geleverd

Hallo team.

als ik bestel, is het altijd erg op tijd dat is fijn, er staat meestal een datum op wanneer het bezorgd word, maar het is altijd eerder, vandaar dat ik het fijn vind om te bestellen bij jullie, er is een ding dat ik wel leuk vind er zit een presentje bij, dit keer vond ik het leuk maar vaak is het iets dat ik denk, wat moet ik er mee, dus weg er mee, en als ik dan het bedrag zie voor wat ik bestel is het jammer. maar ik ben tevreden en ik bestel graag bij jullie. groetjes

tevreden

Zeer snelle levering en altijd keurig verzorgt

Geweldig snel en goed.

Goeie en snelle service.

Super als altijd!

De beste online hobbyzaak die ik ken. Altijd heel snel geleverd zit altijd wat leuks bij en scherp geprijsd. Wij zijn heel tevreden klanten

Alles is super goed behalve dat ik geen bevestiging krijg op m’n mail !!

Snelle service. Niet duur en altijd een cadeautje erbij.

Super snelle service.

Altijd netjes bezorgd,en best snel.

Snelle levering met altijd een leuk presentje erbij. Ik vind het niet altijd even gemakkelijk om iets in de webwinkel te vinden. Vaak zoek ik eerst op Google en als het bij de egel verkocht wordt dan tik ik het aan en kom meteen bij het artikel.

Alles is weer netjes bezorgd en natuurlijk een presentje erbij.

Giede service snelle levering

niets te klagen

Dik tevreden

Alles volgens afspraak en bezorging sneller dan verwacht.

zeer snel

Eerder dan verwacht en altijd een leuk presentje erbij in gestopt. Leuke geste.

Een snelle verzending, goede communicatie. Super!

Wauw klasse.

Je hoeft vaak nooit te lang wachten op wat je hebt besteld.

heel goed

een zeer goede webwinkel niets meer aan veranderen blijf zo als jullie zijn alles is zeer overzichtelijk vergeleken bij andere webwinkels

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES