X

Super snel en correct geleverd

Super snelle levering en een super gaaf kerst knutsel erbij gekregen. Echt een verrassing

Snelle levering met verrassende verrassingen erbij.

Mooie spuken..orihs kwaliteit goed..snelle zorgvuldige levering

Eerste keer iets besteld, brievenbus pakje, en er werd snel geleverd met zelfs een leuk presentje. Zeker ga ik er weer bestellen als ik wat nodig heb.

Prima voor elkaar!

Altijd snel geleverd! Fijn winkelen bij de Egel

...

Snelle afhandeling

Had bestelling volgende dag binnen

TOP!!

Leuke artikelen en goede service.

Zoals altijd goed!

Altijd goed en snel geleverd.

gewoon een geweldige winkel

Ze leveren snel. Altijd een pressentje erbij. Als je er niet uit komt kun je ze om raad vragen ze antwoorden ook vlug

Snelle bezorging, en mooi materiaal

Goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden en bedankt voor het cadeau tje

Klantvriendelijk

Had een bestelling geplaatst en kwam de andere dag er achter dat ik nog iets vergeten had.nieuwe order geplaatst met de vraag of die tesamen met de vorige order te leveren. 2dagen later alles in 1 pakket ontvangen zonder extra kosten.

super

was heel snel in huis

Snelle en nette levering.altijd een presentje erbij, gewoon erg goed

fijne webwinkel.

Duidelijke website en gebruiksvriendelijk. Alleen met de prijzen niet meer de goedkoopste, dat is dan wel weer jammer.

goed en snel en netjes geleverd

Alles netjes bezorgd en goed geleverd. Mooie winkel om te bestellen.

Dat we mallen gouw binnen hadden

Jaa het was top!

Ze hebben extra dingen bij gedaan! En het zag er leuk uit! Netjes

Snelle levering.

Op de site werd aangegeven dat de bestelling 6 dagen op zich zou laten wachten. Echter kreeg ik een mail dat mijn bestelling gereed was gemaakt en de volgende dag werd de bestelling in de brievenbus gedaan. Bedankt voor de vlotte afhandeling.

Helemaal goed.

Mijn eerste bestelling bij De Egel. Zeker voor herhaling vatbaar. Snelle verzending en keurig verzorgd.

een goede en vertrouwde website. TOP

ik heb een scorebord besteld. ik heb het in perfecte staat ontvangen. het scorebord is stevig en multifunctioneel, je kunt er kleine tot extra grote geschenkdoosjes mee doen, maar ook enveloppen. het is een uitstekend product van sara davies en de prijs is redelijk. ik bedank de egel voor het zo snel mogelijk opsturen van het scorebord.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES