Prima levering..weinig bezorgkosten.

Zie bovenstaand.

Snel

Het was er sneller dan werd aangegeven en wat een mooi kadootje zat erbij ik had maar 1 dingetje besteld Heel lief bedankt Marianne v middelkoop

geweldige service

altijd mooi op tijd en leuk dat er altijd een extratje bijzit

De levering was snel, maar wat ik besteld heb is waardeloos!

Netjes

Goed verpakt en altijd eenkleinigheidje.En altijd op tijd geleverd.

Zie onder

Goede afwikkeling en levering van de producten, ook mail over een niet meer leverbaar product met een passende oplossing Prima

Snelle verzending, groot assortiment

Ik heb al meerdere keren iets bij De Egel besteld, altijd wordt alles snel en netjes verpakt geleverd. De Egel heeft een heel groot en breed assortiment en de prijzen zijn netjes. Ik ben zeer tevreden.

prima en goed verzorgd

De bestelde producten zijn keurig verzorgd en de aflevering is vrij snel. Ik ben zeer tevreden .

Too

Netjes en klant gericht en snelle reactie en alles is bespreekbaar

Vlotte en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling.

De bestelling snel aan gekregen

Al vaker besteld bij jullie,nog nooit lang hoeven te wachten,dan lag het al in de bus,met steeds een leuke atentie erbij,bedankt zal vaker van me laten horen.

Gewoon goed.

Op tijd,netjes ,attentie mooi gebaar!

Keurig verpakt, snelle levering altijd zeer correct

Super snel geleverd

Snel geleverd en een leuk aardigheidje meegestuurd als had ik geen heel groot bedrag besteed. Netjes verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen

Groot assortiment, snel geleverd, niet duur

De Egel heeft een groot assortiment, dat gunstig geprijsd is. De levering is altijd snel.

Ruim assortiment en snelle levering

Voor de tweede keer hier een bestelling gedaan, supersnel geleverd. Assortiment is ruim en overzichtelijk weergegeven op de site. Een aanrader!

Supersnelle onbeschadigde levering.

Wonderful once again

I have been buying from De-Egel from Portugal for years now.

Een hele fijne en prettige ervaring.

Een hele snelle en goed verzorgde levering.

Bestel bij de Egel dan komt het goed

Al heel wat jaartjes een tevreden klant

snelle en goede services

mijn ervaring met "de egel"is zeer goed.

Zeer snelle levering.

Tijdens de bestelling was mijn doorgegeven dat het een week zou duren, voordat het geleverd werd. Maar mijn bestelling kwam al de volgende dag.

Duidelijke site, makkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle levering, goed verpakt

Duidelijk site, waar je snel dingen kunt vinden. Goede zoekfunctie. Snelle levering met duidelijke vermelding wanneer iets verzonden is en wat de track-and-trace is zodat je kunt kijken waar je pakketje is. Alles netjes en veilig verpakt tegen beschadigingen. Leuk presentje bij de bestelling.

Heel goed, snel geleverd, goed verpakt en een klein cadeautje erbij

Fijne winkel die snel levert. Goede prijs kwaliteit en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Heb nu voor de tweede keer iets besteld en er zit telkens een leuk presentje in het pakje

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES