snel goed en netjes

besteld netjes mail retour en volgende dag in huis daar hou ik van top

Perfect !

Prima kwaliteit product klopt zoals omschrijving aan gaf

Nette, vlotte levering

Voor het eerst besteld, zou pas de 10e binnen komen, maar het was er de 8e al. Netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Altijd prima in orde.

Altijd prima in orde.

Zoals altijd weer prima in orde.

Zoals altijd weer prima in orde.

Top bedrijf.En goede prijs

Altijd snel geleverd en een aardigheidje,heel leuk

Geweldig.

Zoals altijd weer n verrassing bij de bestelling en alles prima in orde. Ik ben blij met deze winkel. Groetjes Wilma.

Snelle levering en leuk extraatje

Snelle levering!

Snelle levering, helaas bestelling niet compleet. Contact opgenomen en 2 dagen later het ontbrekende artikel al in huis.! Superservice!

Bestelling super snel geleverd. Paste in de brievenbus. Klein extraatje bij bestelling als kadootje. Kortom top!

snel en voordelig

Vandaag besteld, morgen in huis, dat was veel sneller dan op de website stond vermeld (3 tot 5 werkdagen) super!

Altijd goede service

Super leuke winkel met hele goede service. En altijd een kadootje erbij

Word altijd perfect en op tijd geleverd

Uitstekend!

De bestelling zou later arriveren, maar doordat ik mn bestelling zsm moest hebben voor de Suikerfeest had ik ze gemaild. Mn bestelling hebben ze zsm opgestuurd zodat het vroegtijdig zou arriveren voor het Suikerfeest! Top service!!!!!

Zeer tevreden.

Steeds correcte levering, zelfs vaak vroeger dan gezegd.

De levering is altijd keurig op tijd vaak weg eerder dan verwacht altijd een mooi presentje erbij en altijd goed verpakt geweldige goede service top bedankt

Minder goed als anders

Helaas ging het met de berichtgeving van de verzending van mijn bestelling niet goed. De reacties op de email wisseling waren jammer genoeg niet klantvriendelijk. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen.

fantastisch, erg verzorgd

het pakket ziet er altijd verzorgd uit

goede en snelle levering

goede en snelle levering

correct uitvoering

alles wordt correct geleverd en z.s.m. goed verpakt en altijd een verrassing erbij. duidelijk site. alles snel te vinden

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

Keurig verpakt met zorg gedaan.snel geleverd.moet alleen nog wel aan de webshop wennen,ik hoop dat ik het dan makkelijker ga vinden .

Echte aanrader !!

Veel keuze, goede service en snelle verzending. Top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en altijd gratis iets leuks erbij, en niet duur

Snelle levering en altijd gratis iets leuks erbij en niet duur. Veel keuze en de meeste dingen hebben jullie. Ga zo door

Perfecte en snelle levering

Levering was perfect, snel en heel verzorgd

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES