Zoals altijd worden de producten snel geleverd en zit er altijd een leuk cadeautje bij. Het is altijd een feestje als je je bestelling gaat openmaken.

geweldig

altijd de complete bestelling en een cadeautje, en zeer snelle levering mijn complimenten

geweldig

Altijd vlugge levering. En heel leuk er zit altijd een leuke attentie bij. Heel erg bedankt Egel.

1e aankoop gedaan was super.

positief

Levering 1 dag vroeger dan voorzien:-)

Super snel

Makkelijk iets te bestellen, scherpe prijs en super snel in huis.

Zeer positief!

Nu twee keer iets besteld en beide keren alles netjes ontvangen en zelfs mét een behoorlijke attentie. Ik heb ze gevonden door op een item te googlen en daar bleken ze de goedkoopste. Wordt een zekere herhaling!!

super goed

Altijd goed verzorgde bestelling met altijd een extraatje. Blije klant dus

Zeer snelle levering en er zat ook nog een leuk extraatje bij.

Leuke extra dingen der bij en snelle levering

Wordt altijd wat info meegeleverd of wat leuks, zeer tevreden.

Ik was op zoek naar een bepaalde snijmal en die vond ik bij De Egel en daarbij nog een aantal andere snijmallen uitgekozen, voor mijzelf en 1 om cadeau te geven. Snel reactie terug dat de bestelling is ontvangen, verstuurd en na een paar dagen kreeg ik de bestelling prima verpakt binnen.

Bestelling prima afgehandeld.

Bijzonder dat er wat extra bij zat super. Heel hartelijk bedankt!

Snel en goed

Snel,goed envakkundig

Een TOPbedrijf!

Snelle levering, mooie prijzen, vriendelijk personeel, grote sortering .

Perfect!

Heel blij met mijn aankoop! Snelle service en goed ingepakt met een kleine attentie, hier kom ik zeker terug :)

Prima verzorgd.

Snelle levering en keurig verzorgd.

Snelle levering,goed verpakt,en leuk presentje erbij .TOP.

Goede website ,bestelling keurig te volgen,snelle levering.Ik kom zeker weer terug.

Netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

Altijd top

Netjes snel en keurig afgeleverd en een top service

Bestelling zeer vlug aangekomen

Prima materiaal , een dikke merci, eind deze maand ,kom ik nog eens langs. Veel succes verder met al wat jullie doen.

Fijne webshop

Online gekocht, netjes verpakt en zelfs nog een cadeautje erbij.

Geweldig!

Wat een leuke webshop! Mijn bestelling van leuke hobby-spulletjes is snel en in goede orde bezorgd. Ik ga zeker vaker bij De Egel bestellen.

Goede levering, netjes verzorgd met altijd een extra

Toppers!

Geweldige service

Bij levering ontbrak 1 artikel. Na telefonisch contact had ik het ontbrekende artikel de volgende dag al in huis met nog een extra malletje als cadeau erbij. Zeer goede en snelle service dus.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES