Top bedrijf.

Elke bestelling wordt snel geleverd en je krijgt ook nog een presentje bij je bestelling. Goede communicatie wanneer bestelling is verzonden. In een woord Top!!!.

Snelle goede service

3 dagen eerder afgeleverd dan voorgesteld, super service. (Wel een mega-doos als verpakking, waren ijzerenringen van max40cm, had evt in een platte doos gekund ipv doosvan 40x60x40. )

Snelle goede service en lage prijs

Ik ben heel erg tevreden over een bestelling die ik laatst bij De Egel heb geplaatst. Levering ging veel sneller dan verwacht. Scherpe prijzen en geen verzendkosten. Goede communicatie over de levering. Ik ga voortaan bij De Egel bestellen.

Heel tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Heel tevreden.

Ik had niet veel besteld, maar alles was keurig geregeld en geleverd! Een aanrader voor hobbyartikelen!

Goed verzorgd en snelle levering

een prima bedrijf

Een heel goed en betrouwbaar adres waar men op kan bouwen

Fantastisch!

Een product was niet voorradig. Netjes naar mij gemaild. Dit heb ik bij andere webshops nog nooit eerder meegemaakt. Een ander iets duurder product uitgekozen. Netjes erbij gedaan zonder dat ik iets hoefde bij te betalen. Daarnaast snelle service en de goedkoopste qua producten. In een woord fantastisch!

Super goed, snel en betaalbaar

Kom steeds weer bij jullie terug, dat zegt genoeg

Snel en netjes

Veelzijdige webshop, snelle levering en een leuke verrassing. Top!

Ik ben super tevreden en ga zeker vaker bij jullie bestellen!

De spullen werden snel en netjes geleverd en de cadeautjes bij mijn 1e bestelling waren ook super leuk en een goedeverrassing!

Top service!

Snelle levering, goed verpakt, leuke goodies!

Had m’n bestelling gekregen en bleek verkeerde in te zitten maar was mail er naartoe en had de volgende dag m’n goede bestelling binnen met kadootje en de verkeerde mocht ik ook houden dus een super bedrijf “ De Egel “

vlotte levering

zeer te vrede

Goede en snelle bediening

s

Altijd goed verzorgd en snel bezorgd..

Elke week een nieuwzbrief altijd met iets speciaals.

Fantastisch goede service

Zeer tevreden over mijn bestelling en een zeer snelle levering.

Uitstekend en en snel geleverd.

Vlotte levering

Binnen een paar dagen geleverd, lekker snel, ben zeer tevreden

Prima zaak!

Kreeg het pakketje netjes op tijd thuisbezorgd! Bedankt voor de leuke attentie!

Super goede zaak

Heb verder geen aanvulling, leveren zoals het hoort, goede kwaliteit

Bestellen bij jullie is altijd een feest

Ook deze bestelling weer vlot geleverd. Er zit altijd een verrassing bij, zo leuk! Nu weer fijn met de nieuwe materialen aan de slag.

Altijd zeer tevreden.

Ik bestel telkens met heel veel plezier. Snelle en correcte levering.

Hebben alles op voorraad en snelle verzending

Zie bovenste regel

180 Beijerlandselaan