geweldig

door een vriendin ben ik opmerkzaam gemaakt op jullie webshop. de eerste bestelling bij jullie werd vlug en adequaat verzonden waarbij ik zeer aangenaam verrast werd door een heel leuk cadeau.

Alles naar wens

Jullie zijn TOP! Veel keuze, vlotte bestelling en snelle levering...

Ik beveel iedereen "De Egel" aan. Heel veel keuze, gemakkelijk om te bestellen dankzij internet. Je word steeds op de hoogte gehouden waar je bestelling is en de levering is snel en correct. Van mij krijgt De Egel de volle score ! Dank u wel aan iedereen van De Egel. Groetjes vanuit Boom

Mooie website veel keus en hele goede snelle service

fijn en optijd geleverd. top!

Superfijne winkel, top klantenservice

Ik had specifieke wensen omtrent producten. De klantenservice heeft fijn meegedacht en zo kon ik aan de slag. Goed verzorgd, snel geleverd.

top

prima, alles in orde en snel

Geweldig, ook de verzorging van versturen

Super.

Niets op aan te merken,zo door gaan.

Heel snel netjes en correct geleverd

hobby en zo

heb nu 3x hobby en zo besteld om dat ik lid wil worden maar nu 2019 binnen andere zijn 2 ui 2020 .dus besloten geen lid .sorry .wilde iedere x hier bestellen maar nee Dankje rest zeer goed en snel binnen.groetjes riekie

zeer goed

verrast door de zeer snelle levering , en ook door de kleine maar toch leuke attentie die er bij was . zeker voor herhaling vatbaar !!!

Prima verzorgd heel snel geleverd. Leuke attentie extra ontvangen

Prima verzorgd heel snel geleverd. Leuke attentie extra ontvangen

perfect en snel geleverd

perfect geholpen en snelle levering

Mijn ervaring was goed

Snelle en correcte levering! Bestel graag een volgende keer weer!

Geweldig!

Snelle levering, netjes verpakt

Keurig op tijd, netjes verzorgd

Mijn bestelling bij de egel kwam zelfs een dag eerder dan de voorspelde datum. Alles was keurig verpakt en er zat zelfs wat extra's bij. Dankjewel!!!

fout gemaakt in mijn bestellingen, dag erop gebeld, had direct persoon aan de lijn die mij kon helpen en probleem was direct opgelost, waarvoor dank.

Snelle levering! Prima kwaliteit

Gewedig

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van de Egel, wat je besteld is snel geleverd echt een top winkel.

De Egel is prima winkel.

Duidelijk, vlot etc.

geweldig

heel goede ervaring super super

Super tevreden

Snellen service goede en mooie hobby spullen en keurig verzorgd top

Altijd snel geleverd en met leuk extraatje erbij en vanaf 20 euro gratis verzenden. Aanrader!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES