Alles gemakkelijk kunnen vinden op de site.. Snelle levering. Ben weer super blij...

Superr

Netjes en snel bezorgd,leuke attentie erbij.

top

goede service goede prijs snelle levering

Zeer tevreden een echte aanrader qua prijs , bezorging en service ik bestel er graag Ps je word ook meestal nog verwend met een extraatje , das toch leuk !

Heel goed en hoeft niet lang op de spullen te wachten

Snelle en goede levering.

Producten zoals besteld allemaal binnen 3 werkdagen ontvangen. Inclusief een klein presentje. Super. Voldoen aan de verwachtingen.

Diverse keren hier wat besteld, goed verpakt en altijd een presentje. Niet twijfelen gewoon hier bestellen.

heel goed

heel goed

Snelle levering.

Dit hen ik als heel prettig ervaren.

Altijd super

Meestal wordt alles snel opgestuurd. Altijd een leuk cadeautje erbij. Daar word je blij van.

Geweldig goede ervaring

Ben zeer tevreden over de levering Van mijn bestelling, alles correct verzorgd, Dank je wel voor het kadootje wat er bij geleverd is. Ik zal jullie zeker aanbevelen

Bijzonder goed

Vlotte bestelling en altijd een extra presentje

Topshop

Ook nu weer een snelle, correcte levering. Met altijd weer een cadeautje erbij. Mooi ruim assortiment en goede prijzen. Regelmatig leuke aanbiedingen. Dit is voor mij een topshop!

Met 1 woord; perfect!!

Goede snelle levering en met een paar leuke " cadeautjes " erbij! Kom graag weer een volgende keer shoppen!

Prima verzorgd

Levering was keurig

Excellent

Excellent website, easy to use. Great email communication and fast delivery. Very, very happy

Supersnelle levering

Wat er in de webshop staat is er ook.

Fantastisch!

ik kan het enkel maar toejuichen te mogen bestellen bij De Egel. De bestelling is zorgvuldig verpakt en aangevuld met enkele extra's. Mijn verlanglijst wordt aangevuld en zal zonder twijfel bij De Egel worden besteld

Bestelling netjes en vlot gekregen

Bestelling netjes verzorgd en vlot gekregen

Top. Uitstekende service

Als je vragen hebt word je vriendelijk te woord gestaan. Er is altijd een oplossing.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging en altijd zo leuk om een extra kado te mogen ontvangen

Snelle en vlotte bestelling en levering

Het gaat altijd goed je hebt het snel binnen en er zit altijd wat extra bij geweldig om daar te shoppen

Vlotte levering,,heel tevreden keurig verpakt

Snelle levering en vaak een leuke verrassing

Prima ervaring

180 Beijerlandselaan