Altijd fantastisch

Altijd leuke attenties, dik in orde

Fijn bedrijf om wat te bestellen.

Goed en super snel geregeld.

grandioos.

Ondanks corona was de bestelling binnen 3 dagen in huis.

Goede service, voor herhaling vatbaar.

Ruim assortiment, levering zoals afgesproken, goede & transparante communicatie.

Prettig

Goede verzending

Wordt vlug bezorgd en altijd wat extra's

snel geleverd

Snel, goede prijs en attent

Bestellen was gemakkelijk. Je kunt als je wil een account aanmaken. De prijs was, vergeleken met andere webshops, zeer schappelijk. De emails over de bestelling waren netjes en snel binnen. Er werd goed gecommuniceerd over de verzending en de verzending was sneller dan op de website stond vermeld. Het was goed verpakt in een brievenbuspakketje en er zaten wat extra's bij. Zeer attent.

een fantastische webshop

elke keer wanneer ik er bestel krijg ik het snel en verzorgd thuis met ook nog eens een leuke verassing. Ik zeg ga zo door ben zeer tevreden

Professioneel

Al jaren klant bij De Egel, nog nooit problemen gehad!

ik ben zeer te vreden.

zeer goed

Goede website, duidelijk over bezorgtermijn en hebben ze de artikelen zelf eerder ontvangen leveren ze ook meteen uit. Top.

Superrrr

Super snel, altijd vriendelijk, netjes verzorgd, snel verstuurd en altijd iets liefs erbij

Dit bedrijf denkt met je mee. Zij doen hun best om je te helpen als zij dat kunnen en gaan daarin best ver! Grote sortering, supersnelle levering , vanaf 20 euro gratis levering en altijd een verrassing in je pakketje.

prima en goede service

Snelle levering en goede service, er miste iets, werd direct nagestuurd. Kreeg ook in beide pakjes iets extra

hele fijne webshop!

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd en ik kreeg er zelfs een kadootje bij!

Snelle levering en goed verpakt

Zeer aan te bevelen

Goede behandeling in winkel en bij bestellingen via mail.

Goede ervaring voor de levering van een goede prijs. En snelle levering met altijd iets extra's. Bestel graag bij jullie.

alles ok

alles ok

Snel en correct in behandeling genomen

Lekker bestellen via het internet en snel ontvangen als dat kan. En soms wat langer wachten maar dat geeft niet. Vind dat dat het wel leuk maakt.

Had de bestelling snel binnen top

Een geweldig bedrijf

Koop er heel graag hoef nooit lang te wachten op mijn bestelling Vind het erg leuk dat je presentje bij krijgt

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES