geweldig

Altijd vind ik wat ik zoek, vriendelijk personeel en handige filmpjes en ideeën. Ook een leuke verrassing bij iedere bestelling

fijne verpakking +cadeau en snelle levering meer moet het niet zijn.

binnen een paar dagen geleverd . een verassing in mijn pakje de order fijn verpakt. groetjes

Prima verzorgd

Indien op voorraad snelle levering

zijn goed

Het pakketje kwam op de aangegeven tijd goed bij mij aan. De inhoudt was ook prima verzorgd.

Geen opmerking

Mijn ervaring is goed

GOED

Een correcte en vlotte aflevering. En is er iets niet goed gegaan na telefonisch gesprek word er meteen aan gewerkt. En altijd een leuke attentie er bij.

In 1 woord geweldig

Netjes verpakt, snel verzonden, alles in orde en een leuk extraatje. Ander voordeel: al gratis verzending vanaf 20 euro.

In één woord FANTASTISCH!

In één woord FANTASTISCH !

Geweldog

Mooi ingepakt en een snelle levering en ook nog een leuk kadootje. Dankjewel

geweldig

Voor het eerst hier iets besteld en ben er tevreden over .Snelle verzending en tevens een leuke attente er bi als extra Daar wordt je bij van En alles was perfect goed verpakt en zo Kom nog wel eens bij jullie langs

Goede webwinkel

Top service en snelle levering en altijd een cadeautje bij de bestelling.

Goede service en snel

Altijd goed!

Altijd snelle levering, altijd een leuk extraatje erbij. Héél tevreden over!

Snelle levering, groot assortiment

Heerlijk om rond te neuzen!

Super goed en snel

Heel goed en super netjes altijd leuk om bij jullie te bestellen je krijg er altijd wat bij dank je wel

Goed gewoon.

Prima webwinkel. altijd goed verpakt, kadootje, snelle levering, is er wat mis met de bestelling altijd een prima oplossing, vriendelijk als je je ze spreekt over de telefoon.

Snelle levering keurig verpakt

Heel veel producten wel een beetje rommelig om iets te zoeken Had nog een vraag gesteld via contact en helaas geen antwoord gekregen. Goede kwaliteit van de producten

super

geweldige service super snelle levering bedankt

Super hobbysite!

Correcte levering. Altijd een verrassing bij uw bestelling . SUPERGOEDE service!

Prima, niets meer aan doen

Goede service, Vriendelijk personeel en ook nog een kadootje bij de bestelling.

Een snelle levering en netjes verpakt

Zeer snelle levering goede staat van het pakketje

Suuuuper

Snel/ (bijna) nooit fout/ goede service en altijd een aardigheidje. Waardeer ik enorm.

Goei verf

Op tijd geleverd, correct, goede kwaliteit

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES