Uitstekende service...

Netjes en correct...

goed en snel

Alles wat je besteld is netjes en goed verpakt en snel bezorgd. Vooral de extraatjes die je bij elke bestelling krijg vind ik erg leuk.

Heel tevreden

De bestelde artikelen vlot en keurig geleverd!!!!

Netjes en snel geregeld

Altijd correct!

Fijne webshop! Bij je bestelling altijd wat extra's

Perfect..Zeer snelle levering

Heel goed...levering prima

Heel goed, snelle bezorging

Snel binnen

Snel binnen heerlijk.

alles prima geregeld

heel snel alles binnen gekregen

Supersnelle levering dus ook hele goede service en iets extra's erbij.

Voldoende

Mooie website.

het was goed en had het gauw thuis

prima voor elkaar.

Mooie producten!

In de eerste instantie verliep de betaling niet goed waardoor mijn pakket niet werd geleverd. Ik heb hier zelf achteraan moeten gaan. Maar ik werd vriendelijk geholpen bij de klantenservice en na het bedrag handmatig te hebben overgemaakt heb ik netjes mijn producten ontvangen. De producten zijn mooi verpakt (leuk dat jullie ook boekjes van knutselmaterialen toevoegen).

Wel goed

Nieuwe producten krijg ik redelijk snel binnen

Sneller geleverd dan was aangegeven. Toppie.

Vlugge levering

Ze leverden vlug 2 dagen na aanvraag toegestuurd gekregen thuis in de plaats van de aan gegeven datum is super vindt ik

Snelle accurate levering

Dank, het product (hard cover schriften) voldoet aan de beschrijving. Levering was snel en probleemloos. Bij gebrek aan andere resources vond ik jullie snel, makkelijk, en good value. Met promomateriaal bijgevoegd kon ik mn buuf nog blij maken. Maar wellicht willen jullie een vinkje/optie bijvoegen of dat gewenst is, want anders was de kans groot dat het meteen in de prullenbak ging. En dat is ook zonde voor de maker ervan.

Lekket snel geleverd!

Ik ben super blij met mijn mooie paper blocks van Scrapp boys en het leuke extraatje. Maandag 1 maart besteld en woensdag 3 maart al binnen. Het zou eigenlijk pas maandag 8 maart bezorgd worden maar nu al binnen. Bedankt Egel-team! Groetjes van Marianne

Ik ben super tevreden en ben ook elke keer weer blij verrast met het cadeautje wat ik bij de bestelling vind. De levering is supersnel. Bij mijn laatste bestelling was een artikel tijdelijk niet leverbaar maar nog dezelfde week stond het reeds betaalde bedrag weer op mijn bankrekening. Ik kan de Egel bij iedereen aanbevelen, wat service maar ook wat prijs betreft.

Fijne service, en mooie producten.

Top site, lage prijzen en snelle bezorging!

Ik heb mijn stempel/mal snel ontvangen, zelfs nog een leuk presentje erbij.

Ben al vele jaren vaste klant naar te vredestijd. Ga zo door.

heel goed

prima service zal zeker meer bestellen.

zeer goed en snel

goed spul geode hulp als je die nodig heb vriendelijk geode hulp

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES