Snelle en complete order ontvangen

Producten veel sneller ontvangen dan stond aangegeven bij mijn bestelling. Altijd een extraatje bijgevoegd, gunstige prijzen

Erg fijn altijd op tijd

Heb goede ervaringen met de egel

Alles zeer goed ontvangen

Ik had eerst wat problemen met de betaling maar het was na een telefoontje vlug opgelost. Ik heb mijn bestelling zeer goed ontvangen hartelijk dank daarvoor. Gr Rita

Heel goed.

Ik heb jullie nog niet zo langgeleden ontdekt.En dat is voor mij heel fijn.

Geweldig, goede service en snel bezorgt en netjes verpakt.

is een leuke en een gezellige site om dingen te kopen. Goeie en snelle levering.

snelle en uitstekende service

Super, gelijk weer een bestelling geplaatst

Snelle levering en kei leuke presentjes

Leuk pakket

Het was snel in huis, en zag er goed uit. Zo leuk de extra's. Blij met alles . dankjewel

Helaas waren 2 artikelen niet meer aanwezig. Het werd netjes teruggekoppeld, mijn centjes waren snel terug. De bestelling was echt een verrassing door wat extra's. Super tevreden en zal er beslist vaker bestellen.

God

Hurtig betjening og forsendelse bare super

• Vil du anbefale os? Ja

Snelle levering en goede servers

Ben heel tevreden met mijn eerste bestelling. erg verast door de cadeautjes die erbij zaten dank je wel

Voortreffelijk.

Snel geleverd en ook als verrassing extraatje.

Leuk bestellen.

Nette prijzen Snel geleverd En steeds een kleine verrassing bij mijn bestelling gekregen. Ook leuke folders erbij. Dat noem ik nou leuk bestellen.

Geweldige service

Hele goeie service en altijd iets extra's erbij. Top.

Uitstekend!!!

Altijd een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede service alles goed verpakt. En snelle bezorging. Had het binnen de tijd wat er aangegeven werd. Was heel snel super.

Een goede service

goed en snel

bestelling gedaan en toch nog binnen de afgesproken tijd bezorgd. prima en bedankt

geweldige zaak en snelle levering

altiijd super op tijd gebracht, zelfs in deze drukke tijden

Ik heb goede ervaring en wil iedereen die wil bestellen bij de Eegel zeggen,doen. Wordt heel gauw en netjes bezorgd. Ben zeer te vreden.

Ruime keus en snelle levering!

Keus genoeg voor een mooie hobby! Op de site stond dat de levering wel iets langer kon duren, maar binnen een paar dagen was alles geleverd! Super!!

De levering van de bestelling kwam eerder dan geplant.

Toppie!

Snelle goeie service, boven de 20 euro geen verzendkosten, en een leuk presentje. Ben super tevreden

Telkens weer, bij elke bestelling zorgt het team van de egel dat alles snel geleverd wordt. Ook het cadeautje is elke keer weer een verrassing. Ga zo door Egelteam !

Als alle voorgaande keren, uw service is uitstekend.

Ik neus iedere week even door de nieuwsbrief aanbiedingen, en als ik iets bestel is alles vlot geregeld. En ook in deze tijd wordt mijn bestelling vlot en correct bezorgd. Alle lof.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES