Als alle voorgaande keren, uw service is uitstekend.

Ik neus iedere week even door de nieuwsbrief aanbiedingen, en als ik iets bestel is alles vlot geregeld. En ook in deze tijd wordt mijn bestelling vlot en correct bezorgd. Alle lof.

mijn bestelling was sneller geleverd dan voorzien. Ook leuke cadeautjes die erbij staken. Bedankt hiervoor.

Snelle levering!

Snelle levering en goede service! Prijs is ook goed!

Uistekend

Snel en wat een mooie magneet map zat erbij ben zeer tevreden

Prima heel goed

Kon goed vinden wat ik wilde.

Geweldig snelle en keurige verzending.

Altijd een snelle verzending en dan ook nog iets leuks erbij. De Egel is mijn favoriete hobbyshop en heb al heel wat mensen doorgestuurd naar hen.

prima, snel bezorgd!

Alles prima verlopen, super snel bezorgd!

Prima winkel

Snel je bestelling in huis, een groot assortiment en de prijs is ook prima.

Geweldig webshop, snelle service en altijd een leuke verrassing

Heel goed ontvangen

Goed.

Ik ben tevreden.

Zeer vlot en netjes thuis bezorgd

Aanrader voor wie daar iets nodig heeft voor de hobby

Goede levering

Keurig verpakt over de levering dik tevreden en altijd leuk een extra verassings presentje

Prima afgehandeld

Met enige regelmaat een bestelling gedaan bij de Egel. Afhankelijk van voorraad snel of minder snel geleverd Het leuke vind ik dat er altijd een cadeautje bij zit. Hierin onderscheiden ze zich positief.

Geweldige service

Heel fijn, klantvriendelijk, bestelling na een dag al geleverd. Ik had maar voor een klein bedrag besteld, maar evengoed kreeg ik bij mijn bestelling een leuk cadeautje, erg blij mee.

top

De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

supper

snel, verzorgd ingepakt, een een leuk cadeautje

Betrouwbare website

Goede website. Netjes verpakt. Normale prijzen. Voor herhaling vatbaar.

Keurig verpakt. Goede communicatie. Ben er blij mee. Groetjes. Gerda Hille Bodifee

Altijd vlotte levering van mijn bestelling, en ook nog meestal een leuk cadeautje erbij.

Ik bestel regelmatig wat hobbyproducten bij De Egel. De service is uitstekend. Minpuntje is dat de producten soms erg moeilijk te vinden zijn op de website. Zo zijn producten van Crafters Companion en alles wat daaronder valt, onder het kopje Eazycraft geplaatst. Het heeft het zoeken en vinden van leuke artikelen van dit hobbyhuis er niet makkelijker op gemaakt. Verder heb ik al diverse keren een stempeltje gratis bij de bestelling gehad met Duitse of Franse tekst. Daar doe ik helemaal niets mee. Zelfs weggeven gaat niet makkelijk, want niemand wil het hebben. Andere cadeautjes, zoals een knipvel, een leuk stempel, foamblokjes, etc. zijn daarentegen zeer welkom en zeer gewaardeerd. Al met al dus zeer tevreden.

Zoals altijd tip top in orde

Nu al voorbij de 3de of 4de keer besteld en altijd alles keurig verpakt en snel geleverd!

Verrassend!

Wat een leuke verrassing toen ik het doosje met mn bestelling opende, erg leuke extra's en informatiefolders. Moedigt aan om nog eens te bestellen!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES