Hele goede webshop

Uitstekend snelle levering

Ik ben tevreden met de manier waarop mijn probleem is opgelost

Mijn GPower Emboss machine was na 3 maanden kapot en ik had binnen 2 weken een nieuwe in huis toppie

Weer super snel geleverd.

Bestelling keurig verpakt en super snel in huis. Altijd een leuke verrassing erbij en folders van nieuwe spulletjes die uitgekomen zijn.

geweldig

altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. ook de extraatjes zijn erg leuk. koop graag bij de egel.

Super service

Zoals ook voorgaande keren, weer een super service. En de cadeautjes die erbij zitten, vind ik zo attent. Zeer zeker een aanrader.

super

Super snel en altijd een presentje erbij, toppie verzorgd

Mensen pakket zonder postzegel en toch bezorgd door De-Egel

Keurig op tijd en beleefde bezorgster niets dan lof.

Snel en zorgvuldig ingepakt

Altijd snelle en goede service van mijn hobby artikelen, altijd weer een kadootje om uit te pakken. Bedankt en tot de volgende keer.

Altijd heel goed verzorgd en snel bezorgd en dan ook nog altijd een extra cadeautje

Erg blij met dit bedrijf

Bij de Egel zijn ze erg behulpzaam, ze leveren snel en de prijzen zijn gewoon goed. Ik ben heel blij dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen in ieder geval. De Egel heeft leuke producten trouwens en je krijgt ook altijd een kadootje bij je bestelling, trouwens! Ook leuk! Ja, ik hen nu meerdere keren hier besteld en ben erg tevreden.

Snelle bezorging

Altijd goed geregeld bij de egel.

Bestel al paar jaar bij de egel, goede service elke keer weer.

snelle levering en leuke attentie

de betelling wordt snel geleverd, binnen drie dagen, tevens wordt er een leuke verrassing mee gestuurd.

Erg tevreden

Normaal ga ik het afhalen in de winkel maar dat gaat nu niet service is altijd goed zeker in de winkel Alleen de post duurde wat lang maar daar kunnen jullie niets aan doen. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat er steeds minder in de winkel ligt qua hobbyspullen...verder top winkel

snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Mijn ervaring is al jaren prima

Snel in huis en leuke kadootjes erbij,superservice.

Hetzelfde als boven.

Superfijne webshop

Deze webshop is op hobby gebied echt mijn nummer 1! Snelle levering . Wat ik ook zo fijn vind is het feit dat bezorgen boven 20 euro gratis is. Ik kijk dan ook altijd eerst bij Egel. Ook leuk dat er altijd een verrassing wordt meegestuurd en de laatst nieuwe folders van bekende merken. Hoop dat ze nog eens stamperia gaan verkopen ....

Goeie en nette service !

Via e-mail overal keurig over alle stappen op de hoogte gebracht ook het aflever proces ! Zeer tevreden en leuk kado erbij

Ik was uitermate verrast door dit bedrijf. Het pakket werd snel geleverd. Kwam in een perfecte staat aan. En de items waren gunstig geprijsd. in een woord: Top!

Snelle en vlotte levering

goede snelle levering

Soms wel even zoeken om iets te vinden op de site maar prima service en bezorging

Fantastische service en bijzonder klantvriendelijk.

Al geruime tijd ben ik klant bij De Egel en mijn ervaring is zeer positief. Heel snelle levering, ruime sortering producten en prijs kwaliteit verhouding goed. Ik ben een tevreden klant en mocht er even iets mis gaan, dan wordt dit na melding hiervan direct opgelost.

Keurig verzorgd pakje

Heel jammer dat een bestelling zo lang onderweg is, in mijn geval 6 dagen. Voor mij wel een minpuntje

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES