Altijd netjes verzorgd,op tijd geleverd en een extra verrassing

Prima service en uitgebreid assortiment

Altijd netjes en eerder verzonden Met een leuk extraatje

Zoals altikd perfect

ik koop zeer regelmatig bij de egel en altijd is het goed . Nooit problemen een aanrader voor iedereen

Top.

Nog eerder geleverd dan verwacht. Alles goed verpakt en er zat zelfs nog een leuke attentie bij. Zeer blij mee , zal hier vaker gaan bestellen!

Snel

Keurig verzorgd en vooral snel.

Ik had een bestelling gedaan. En die is keurig geleverd. Hartelijk dank daarvoor.

Leuke dingen, snel je levering , leuke attentie Dus in 1 woord geweldig Blijf zeker klant Mvg Carla

Goede service en snelle levering

Heb goede ervaring met de levering Goed verzorgd

Ik vond de terugkoppeling mbt bestelling niet meer voorradig..erg prettig. Ik vroeg het niet bestede bedrag te besteden naar eigen inzicht, maar kaartpapier was welkom. Ik ontving papier met bijpassende enveloppen en iets heel nieuws voor mij. Dus... heel leuk!! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Zeer goede service.

Goede service,bestellingen zijn altijd snel binnen.En altijd een leuk cadeautje erbij.En het is altijd keurig verzorgd.

Duidelijke website Mooie artikelen Netjes verpakt Snellevering

Super fijne service, netjes verpakt.

NVT

Snel voor deze tijd, alleen was de doos drijfnat en deels kapot. Gelukkig was er niets uitgevallen of beschadigd, het was ook slecht weer. Dank jullie wel voor de attentie.

Goede levering

Goede service en is snel binnen. Je krijgt er altijd iets extra's bij.

De Egel is heel goed, en met andere hobbywinkels ook goedkoop, heb daar niets over te klagen maar de DHL heeft 6x mijn bestelling op een verkeerd adres bezorgd en Post NL doet er héél lang over. Ik had ergens anders wat besteld en binnen 3 dagen door GLS bezorgd dus misschien eens overwegen een andere besteldienst te nemen ?

Zeer snelle en nette levering.

was op zoek vond het bij jullie en binnen no time in huis. Thx

Snelle levering, lage verzendkosten

De levering zou een week kunnen duren maar ik had het in 2 dagen in huis. Lage verzendkosten.

vlotte service

snelle afhandeling en bezorging van de bestelde producten

Prima levering. Helemaal blij mee.

Goede en snelle service

Fijne webwinkel, snelle levering.

Ik bestel eigenlijk alleen als ik echt iets nodig heb, meestal is dat linnenkarton, knipvellen en mallen. Zeer grote keuze en je kunt rustig alles bekijken van wat je interesseert. Meestal pak ik dan ook iets wat ik dan gevonden heb en het kan gebruiken. Info en uitleg is goed. Ik ben tevreden.

geweldig

altijd goede service en iets leukbij je pakket ja het is echt mijn hobbywinkel

Hele fijne winkel, veel keus,leuke prijzen,goeie service, snelle levering en altijd een leuk extraatje Iig mijn favoriete hobby zaak .

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES