goede ervaringen mee

leuke collectie van alles wat en best snelle levering

Goed bedrijf, prima prijs en service

Spulletjes Altijd netjes geleverd. Goeie site

Nooit problemen en uitstekende klantenservice

Ze doen enorm hun best. Altijd een paar dingen extra cadeau. Is er wat mis is het zo opgelost.

Ik als particulier blijf het moeilijk vinden bepaalde spullen

altijd op en top

veel keus, altijd goed verzorgd

Alles perfect geregeld

Alles keurig geregeld, goede website, heel betrouwbaar

Altijd goede ervaringen gehad.

Ik raad De Egel aan iedereen aan. 100% tevreden.

geweldig

altijd netjes en keurig geleverd en je weet altijd wanneer je pakje verzonden word en waar het is

topsnelle complete levering

Verrast door de topsnelle levering in deze tijd. Bedankt .

erg tevreden

Snelle bezorging en scherpe prijzen

netjes geleverd , goed product

product precies wat ik nodig had , snel geleverd

snelle levering, en netjes afgeleverd,met een leuk presentje, top.

meerdere keren bestellingen gedaan, en altijd alles netjes verlopen.

Prima.

Alle artikelen keurig verpakt en ook nog een leuk cadeautje gekregen. Levering wel wat later dan normaal, maar wel iets eerder dan aangegeven.

Toppy.....

Zeer tevreden klant.

Super snel verzonden en een klein presentje erbij. Keurig!

Het Was een snelle levering

Ben voortaan van plan om bij jullie te bestellen...mijn complimenten

Een hele goede ervaring

Ik heb hier voor de eerste keer een bestelling gedaan en de bestelling is heel goed aangekomen. Als ik nog eens iets nodig heb van hobbyartikelen zal ik die hier weer bestellen.

Zoals altijd prima!

Als ik bel word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en de bestellingen worden altijd snel opgestuurd. Bijna altijd ook een leuk cadeautje, lage grens voor gratis porto dus wat wil een mens meer? Ik ben al jaren helemaal tevreden.

Altijd een feestje om mijn pakketje open te maken fijne site in gebruik met goed assortiment en serv

Jammer genoeg kwam mijn pakketje een dag later dag geplanned en was het even racen om mijn kaart op tijd af te krijgen maar vind dat ook meer dan logisch in deze tijd dus alsnog een 5 voor De Egel omdat ik het echt een top winkel vindt! Geen verzendkosten vanag 20 euro en altijd een presentje is gewoon top service!

was super goed

Het was super snel geleverd en met een klein presentje extra erin

hele maal toppie.

en heel de verassing bedankt.

Keurig en snel geleverd, Prijstechnische aantrekkelijk... . Ook altijd leuk dat er een verrassing bij ingepakt zit. Heb het adres al aan andere doorgegeven. Een tevreden klant.

Super goed!

Zoals altijd weer een super goeie levering helemaal toppie! Bestel graag bij jullie en zal jullie ook altijd aanraden bij andere mensen die willen bestellen

Geweldig.

Spulletjes besteld keurig verpakt gekregen. Met nog iets leuks erbij. Goede website, overzichtelijk dat is fijn. Zeker nog een keer bestellen.

Netjes op tijd met altijd iets extra’s erbij

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES