Top !

Snelle levering, en tot mijn grote verrassing een leuk presentje bij mijn bestelling ! Is zeer gewaardeerd, heel hartelijk dank.

Helemaal goed

Snelle levering, product als omschreven

Lekker snel prima bezorging

Altijd netjes en snel geleverd

Fijn dat je er op kunt vertrouwen dat alles netjes en snel geleverd wordt. Daarnaast zit er altijd een leuk cadeautje ( of zelfs meerdere bij, zoals een embossingfolder, stempel, mooi papiertje e.d.)

Alles word perfect verzorgd

Voor herhaling verzekerd

Prima, helemaal tevreden.

Snelle levering en zending goed verzorgd.

goede service

wordt altijd netjes verzorgt verpakt en vlug verzonden. ook altijd een leuk extraatje !!

Ik had per mail een vraag gesteld over een product en kreeg hier direct een reactie op. Helemaal top. Ook gelijk een kleine bestelling gedaan en deze werd snel en correct geleverd. Toppie Groetjes Tea

Mooie site, makkelijk bestellen heel ruim assortiment. Levering duurde iets langer, maar dat is te begrijpen in deze tijd.

Een hele fijne en snelle webshop

Geweldig, al jaren!!

Erg tevreden altijd een verassing erbij snelle levering

Erg tevreden

Zeer bedankt voor de Snelle, en in goede orde ontvangen bestelling.

Fantastich

Nu al mijn bestelling binnen met weer een leuk extraatje erbij

Perfect op tijd en netjes geleverd

Netjes snel een een extraatje erbij

Matig

Ik heb een mail ontvangen dat een produkt niet te leveren is. Heb daar op geantwoord voor het terugstorten op mijn Rekening. Maar daar hoor ik niets over. En dat is wel heel jammer. Groet Loes Zorn

bestellingen uitstekend geregeld

Ook mijn bestelling, als cadeau naar een vriendin, was goed geregeld en op de juiste tijd bij haar afgeleverd.

Goede duidelijke website. De bestelling was sneller in huis dan er vermeld werd. Je kreeg snel een email over de stand van zaken. Voor herhaling vatbaar om weer iets te bestellen.

mooi op tijd ondanks de covid en goed en netjes bezorg zeer tevreden

ze helpen snel en vakkundig

Het ging altijd goed. Dit keer was ik zelf wat vergeten en gingen er meerdere e-mails heen- en weer. Maar er komt snel reacite. Uiteindelijk kwam het toch goed. De decembercadeaus erbij waren leuk en kunnen we goed gebruiken De bezorging duurde ook langer dan normaal, werd steeds verschoven maar daar kan u niets aan doen.

Vaak bestelling eerder binnen dan later

Makkelijke site, snelle levering.

Wat ik zoek is makkelijk te vinden op de site en ondanks de drukte bij de post is het snel geleverd.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES