Ondanks de coronamaatregelen toch mn pakketje snel ontvangen, ik ben er blij mee!!

De bestelling is op tijd bezorgd

Mooie website.

Super snel geleverd met een extra kadootje in één woord geweldig bedankt

Ik heb het voor een vriendin van mij besteld want zij heeft geen computer maar ze is heel blij dat ij jullie saidt heb gevonden dus er zal nu wel meer naar gekeken worden en besteld .

Top webshop .

Bestelling netjes verpakt en snelle bezorging. Hier geen hobbywinkels daarom blij met deze webshop .

Super snellen service

Altijd uitstekend geregeld

Bestel al jaren en nog nooit problemen ondervonden, uitstekende webwinkel.

Super service

Altijd snel geleverd de producten een lagere prijs en bezorgkosten met een prijs en altijd een leuke verrassingscadeautje!!!

Leuk

Mijn spullen zijn

Super snelle service en niet duur!

Al vaak besteld en altijd goed geholpen. De producten zijn goed en niet duur. Ze verzenden altijd snel.

Snel geleverd en netjes verpakt

Een paar artikelen besteld, die werden erg snel geleverd en alles netjes verpakt Een aanrader

Goed, tevrede

De levering is netjes gegaan en goed aangekomen. Snelle bestelling ondanks iets niet leverbaar

Top service!

Voor het eerst besteld. Prima afgehandeld.

Zeer goede service

Mijn ervaring met De Egel was zeer positief. Ik kreeg het artikel snel geleverd e er zat zelfs een leuk extraatje bij. :)

Is goed

Vlot verzonden en netjes verpakt.

Zeer goede service

Mooie producten, altijd snel een netjes verpakt verzonden. En ook altijd met leuke extra's.

Mooi product, iets wat langere levertijd dan gehoopt.

goede levering

Goede, fijne webshop

Goede service, overzichtelijke webshop, snelle levering. Wat ik mis zijn de buitenlandse fabrikanten, zoals graphic 45 en ciao bella. Als ze deze ook kregen, was het , wat mij betreft, helemaal top.

Prima. Snelle levering.

Artikelen kwamen eerder dan verwacht in de drukke kersttijd.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, goed product, goede prijzen en prima verzendkosten.

Zeer tevreden voor de snelle levering,

Had mijn Gemini zeer snel geleverd , met ook nog een groot aantal extra malletjes. Dat had te maken met de leuke actie van December. Hartelijk dank voor de service. Met vriendelijke groet Ria de Vlugt.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES