Goed en snel.

Alles goed verpakt en sneller dan verwacht geleverd.

Als ik bestel zijn de spulletjes binnen enkele dagen geleverd. Niks is leuker dan dat.

Redelijk snel geleverd en goede service, en de kadootjes waren ook geweldig

Eerste keer daar besteld, kwaliteit was top, levering was top

Simpelweg super

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keren besteld bij De Egel. Telkens snelle levering en altijd een extraatje. In de decembermaand kwam daar zelfs nog een extraatje bovenop doordat je per bestelling voor elke 10 euro een punt kreeg die je kon verzilveren op speciaal uitgezochte malletjes. Heel erg leuk.

Snelle levering en een extraatje

Zeer snelle levering en nog een leuk presentje erbij.

snelle service

prima!

overzichtelijk, veel keus en bijzondere artikelen

Behulpzaam

Een fijne hobbywinkel waar men je helpt als je het niet zelf kan vinden. En....echt helpen, ook al kost het wat tijd. Fantastisch.

Levert de producten correct zoals besteld en aangegeven

zie hierboven

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering.

Duidelijke webshop en snelle levering.

Ruime sortering en voor elk wat wils.

grote keuze, goed betaalbaar!!

Leuk om te shoppen bij deze webwinkel, ik krijg bij mn bestelling altijd leuke kadootje(s)! Ook staan er instructiefilmpjes om goed te leren werken met de materialen. Iets opzoeken via menu, bijv. op naam van artikel vind ik soms lastig. Ook goede nieuwsbrieven!

Goede service ziet netjes eruit!

Het pakket was snel geleverd en erzat een leuk extraatje bij. Heel leuk. Gaat er zeker meer bestellen.

Top winkel

Goede service, snelle levering, groot assortiment.

Snelle levering, groot assortiment en goede service

heel goed

Ik zou niet weten wat beter kan, alles snel en goedkoop m.b.t. andere webshops; heb anderen ook al op de Egel gewezen om daar te bestellen.

Snelle levering met ruim assortiment

Leuke winkel om te kunnen shoppen. Assortiment is erg ruim, alleen is de site niet erg overzichtelijk. Je geduld wordt daarentegen wel beloond, want de prijzen zijn klein en de levering van de bestelling is zeer snel.

Prima levering

Prima levering en er zat nog een cadeautje in. Leuk!

Lijkt de overtoom wel ha ha .

Echt super snel !

Na een e-mail verzonden te hebben heel snel bericht terug gekregen. Opgelost en echt een top winkel

Snel verzonden en zeer netjes verpakt

Snel verzonden en zeer netjes verpakt er zat zelfs een klein cadeautje bij. Leuk!

Prima product, goede levering.

Prima levering, snel en zelf nog een cadeautje er bij. Heel fijn.

Zoals altijd goed bezorgd

Ondanks de feestdagen werd de bestelling snel en goed verpakt geleverd.

dik tevreden

mijn bestelling was er sneller dan verwacht, er zat een leuk presentje bij (wie houdt daar nou niet van!) en keurig verpakt, de verzendkosten zijn ook niet absurd hoog, kortom ik ga hier vaker bestellen

Snelle en correcte levering

Ruime keuze op de website, ma 28/12 besteld en woe 30/12 al geleverd, ondanks de drukke kerstperiode, proficiat. Leuke extra's toegevoegd, waarvoor dank. Een aanrader !

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES