Prima bedrijf

Bestelling voldoet aan de verwachting en snelle levering.

Gewoon goed

Snel Verzorgd Niet duur Wat wil je nog meer

Top bedrijf

Vlot en snel bedrijf als het gaat om verwerken van de bestelling en het verzenden..

Snelle reactie op mijn vraag.

Via mail een vraag gesteld. Ik kreeg snel en netjes antwoord. Ik heb eerder besteld en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Groot assortiment en snelle service

Geweldige hobby winkel

Altijd correct met aflevering klantvriendelijk en toch wat voordeliger als de andere hobby winkels ben heel blij met deze web winkel

prachtig

toch mocht er iets bij, als je iets bestelt bij andere wordt er altijd iets bijgevoegd, maar voor de rest was het prima

Geweldig en altijd een kadootje erbij, dank u.

prima service groot aan bod.

Prima service snelle levering Ik zal vast nog de nodige bestellingen doen. Hartelijke groeten en bedankt .Bartje Mensink

Bestelling heel snel in huis, met een leuk extraatje. Goede prijs.

Al een aantal keer iets besteld en altijd snel en juist geleverd, met zelfs een cadeautje erbij! Bij de Egel hanteert men ook normale prijzen en regelmatig aanbiedingen. Ook leuke filpjes te vinden op de site voor de nodige inspiratie en uitleg.

Goede service en snelle verzending

Ondanks de Coronacrisis en de drukte met de feestdagen toch nog snel mijn bestelling ontvangen.

Goed, ik bestel zeker nog eens.

Goed, site is heel handig. Eigenlijk snelle verzending. Jammer niet op de dag dat ik gekozen had waardoor er problemen ontstonden met het postbedrijf. Klantenservice reageerde wel super snel! Uiteindelijk is het opgelost geraakt.

Ervaring dat wat je besteld snel verstuurd wordt

Fantastisch!!

Keurige snelle levering van mijn bestelling! En een leuk presentje. Lage prijzen en lage verzendkosten! Super!!!

Toppie

Goede prijs en service, snelle bezorging netjes verpakt, extraatje erbij.

Was echt super goed en snel

Wat leuk was zijn de extra gratis artikelen, ik blijf klant

Perfecte service,alles wat je voor hobby nodig heb kan je hier vinden super team

Bestelling kwam in perfecte staat binnen !

Vaak als ik aquarelpapier ergens bestelde dan kwam het vaak beschadigd binnen , hoekjes omgebogen enzv. Maar via De Egel kwam het papier perfect binnen.....

dat het altijd op tijd is en als er iets mis is dan krijg je altijd goede service

Snelle levering, geweldig product.

Ik was op zoek naar een type dubbelzijdig tape waarover ik op allerlei crafters' websites hele goede verhalen had gehoord (Red Liner Tape). Niet alle (hobby)winkels hebben die blijkbaar zomaar (het is denk ik een Amerikaans merk) maar De Egel dus wel, en ook nog eens voor een goede prijs en snel geleverd, dus ik ben helemaal blij! :)

Snelle service en ook nog een leuk cadeautje erbij!

gewoon goed in een woord

een goede ervaring

Goede service en snelle levering

Zeer goede ervaring

180 Beijerlandselaan