Geweldige webwinkel

Een heerlijke webwinkel veel voorraad en snelle levering.

top voordelig en snel

mooie side, groot assortiment

Bestelling was eerder als verwacht. Ook kreeg ik nog een cadeautje erbij, dank je wel hier voor.

Alles direct en correct geleverd.

Sterk aan te bevelen.

Ik heb geen negatieve ervaringen met De Egel. Snelle en goede service.

Duidelijke site snelle levering

De spullen waren snel in huis en precies wat ik ervan verwachte.

Prima product

Product was ecact wat ik had besteld en de bezorgtijd was niet te lang.

Even verwarring over mijn pakketje, maar goed opgelost, dus zet tevrede

Heel snel ontvangen. Ik kan weer aan de slag.

Een hele goede web winkel

Ik vind het altijd fijn om mijn bestelde spullen te krijgen goed verpakt een leuk kadootje erbij Ja ben erg tevreden,en zal altijd mijn hobby spullen bij de Egel blijven bestellen.

Goede en snelle levering, leuk altijd een presentje erbij, mijn complimenten voor jullie bedrijf

Uitstekend!

Heel vlug het pakketje en altijd wat extras

Duidelijk en snel

Zeer snelle bezorging!

En zeer vlugge bezorging van mijn knutsel spullen. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Goede, fijne service.....

Ik zou Egel aan iedereen willen aanbevelen, alleen product zoeken op de website is 'n heel gedoe, dat zou nog kunnen verbeteren, maar producten, prijs, bezorging, service uitstekend....

Tip top hobbywinkel.

Alles perfect in orde. een leuke verrassing erboven op gekregen.

Top !!!!!!!

Goed verpakt, vlotte verzending en als extraatje een verrassing erbij top !!!!!!!

Uitstekende service

Goede service nadat het eerste pakketje, niet bezorgd werd, direct zonder problemen opnieuw bezorgd. Top.

Prima service, altijd een leuk kadootje en perfect geregeld.

Prima service. Altijd vlotte verzending en een leuke extra erbij. Goed geregeld.

Zoals altijd snel geleverd en leuke extra’s!

Ik bestel graag bij de Egel omdat ze snel leveren , de prijzen laag zijn en er altijd een leuk extraatje bij geleverd wordt.

Mijn ervaring was weer als vanouds, ook weer kleine extraatjes!!! Hartstikke goede service!!

geweldig

goede verzorging, en snelle zending, en goede service

oke

Jammer dat de kortingsbon op 24 sep niet meer geldig was terwijl hij tot 25 sep geldig was volgens de bon...., verder geen klachten,

Erg blij mee!

Veel verschillende producten. Werd goed op de hoogte gehouden ovef de voortgang en de levering was snel.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES