Altijd een feestje,het pakje openmaken

Bestellingen altijd heel goed en altijd iets extra's erbij. En vaak veel goedkoper dan elders. Niets te klagen.

snel geleverd zoals altijd en altijd een leuk kadootje Dank jullie wel

De perfecte winkel voor al je hobbyspullen

Fijne winkel

Fijne winkel met goede prijzen. Verzending was ook sneller dan ze hadden aangegeven.

Geweldig snel en altijd netjes

Redelijk

Jullie hebben mooie spullen wordt alleen niet op het juiste adres afgeleverd maar bbij de buren vind ik niet prettig is nu al de 2 de keer heel triest

Altijd goed

Altijd goed. Gebeurd het eens dat het niet klopt. Dank is het zo recht getrokken

Goed zoals altijd

De Egel kunt U altijd terecht zeer goede service en nette afhandeling

Super leuke creatieve spulletjes voor mijn art journaling hobby voor hele redelijke prijzen. Ook heel fijn dat de verzending al vanaf 20 euro gratis was. Daarnaast hoefde ik ook niet lang te wachten want ik had op zondag besteld en woensdag was het al in huis. Ik was heel blij met het pakket en er zaten meerdere leuke cadeautjes bij dus dat was een hele leuke verassing. Het enige verbeterpuntje dat ik kan bedenken is dat de site wel wat overzichtelijker zou mogen. Maar over het algemeen ben ik super tevreden en ga ik hier binnenkort zeker weer bestellen.

Prima bezorging

Jammer dat ik in 2 pakketjes als kado de zelfde. Stempels kreeg nu 1. Aan me dochter gegeven.

super

Snelle levering dan wat aangegeven was bij levering. Leuke attentie erbij echt super

Snelle levering n goed matriaal

Een vlotte en correcte service.

Bestelling wordt snel geleverd en is steeds netjes verpakt zodat er nooit iets beschadigd is. Ook vind je steeds een extraatje In je pakket.

Heel tevreden.

Snel,netjes en verzorgd.

mooie collectie, snelle en correcte levering

De egel heeft een grote overzichtelijke collectie, makkelijk bestellen en een snelle levering

Geweldige stempelhulp

Nadat mijn goedkope stempelhulp kapot was gegaan een betere/duurdere besteld. Snel geleverd, goed verpakt en kwalitatief heel goed. dus een zeer tevreden klant

Bestelling was vroeger dan aangegeven

Snelle bezorging.

De bestelling worden met zorg ingepakt . Je krijgt altijd een verrassing bij de bestelling. Prijzen zijn voordelig en verzendkosten boven € 20,00 gratis.

Geweldige webshop winkel.

Goede services. Snelle levering. Altijd iets leuks erbij ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Niet verkeerd

Keurig. Ik kreeg van een concurrent van jullie, ik had jullie toen nog niet ontdekt een buisje met verf uit 2015, dat was gaan lekken, een verpakking had de kleur van de inhoud van het buisje..... Netjes bij een door mij gekozen adres afgeleverd.

Altijd goede service

Altijd snelle levering

Heel god

Heel goed , snelle levering

Verdient een PLUIM

De egel verdient een pluim omdat ze altijd op tijd de bestelling bezorgen en als je vragen heb of heeft altijd voor je klaar staan en heel vriendelijk Daarom in deze tijd verdient de EGEL een PLUIM!,!!,,,,,

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES