Alleen een vraagje, enveloppen waren niet in voorraad, krijg ik daar bericht van wanneer die er weer zijn, gr Kitty.

uitstekend

altijd fijn geholpen en alles op tijd binnen

De bestelling ondanks corona snel en correct ontvangen.

Dat is een negen waard

Hierbij even een berichtje .Dat wil ik graag doen ook mede mijn vriendinnen wij vinden het heel leuk om bij u te bestellen omdat het alles wel voorradig is [niet altijd] maar overwegend wel . dus dat is zeer prettig. En ziet er ook altijd goed uit. Krijg altijd keurig een Order bevestiging . De verzending gaat ook snel van Rotterdam naar Ameland . En daar bij het ziet er altijd keurig verzorgd uit .Nog iets zit ook altijd een leuke verrassing daar voor hartelijk dank . Vriendelijke groet Gretha Engels

Bestellingen worden altijd netjes verzorgd afgeleverd.

Ik heb nog nooit slechte ervaringen gehad met De Egel. Wanneer iets niet voorradig is wordt het netjes als backorder genoteerd. Ik ben voor 100% tevreden.

Was prima verzorgt

was lekker optijd goed verzorgt en nog een klein presentje gekregen leuk

super goed en heel snelle levering

heel goede en bruikbare website

Gewoon perfect

Snel netjes perfect geleverd de beste website ooit

groot, uitgebreid assortiment, nieuwsbrief die leuk is om te bekijken, lage prijzen!

snelle levering bestelde artikelen

Top winkel

Afhandeling van bestelling tot levering vlekkeloos.

Zal in de toekomst vaker van uw webwinkel gebruik maken

Snelle levering, netjes verpakt en leuk extraatje.

Top ervaring.

Alles is correct, webshop, bestelling, verzending. En ook nog iets extra's erbij

Geweldige snelle webwinkel

Goed⁹

Super bestel graag bij de egel atijd leuk buiten je bestelling iets extra,s te ontvangen en eigenlijk een goede wijn behoeft geen krans

Snel en goed

Mijn bestelling was snel geleverd en zag er weer prima uit. Dank je wel

De bestelling wordt altijd heel snel verzonden, en mocht er iets niet zijn dan krijg je een mailtje of je het betreffende bedrag terug wilt hebben of iets anders wilt bestellen, en dat vind ik heel fijn.

Fijne vind ik aan de egel dat ze best doen ook in deze moeilijke tyd

Goede en snelle service. Mooie extra’s

Top service.

Top service, snelle levering

Beter is er niet

Super altijd goed geregeld

Altijd goed verpakt altijd compleet en altijd leuk ... een extraatje Ga zo door

Perfect grote tien

180 Beijerlandselaan