word zeer goed geholpen

over egel niets dan goeds, maar transportbedrijf leverde pakketje op verkeerd adres af en het had wat voeten in aarde omdat te achterhalen!

Excellent service and wide assortment.

Excellent service and wide assortment.

Altijd nette levering

Altijd tevreden met de nette afwikkeling van mijn bestelling. Ook leuk dat er een extraatje wordt meegestuurd.

Top service en lekker snel

Altijd bereid aan de telefoon om mijn vragen te beantwoorden en oplossingen te zoeken in alle rust zo fijn als je weet dat er geluisterd wordt echt heel fijn .

Netjes, verzorgt goed verpakt en op tijd bezorgt

Het bestellen van artikelen gaat goed, site werkt goed en ze hebben mooie artikelen. De afwerking betaling enz. gaat snel en alles werkt. De bezorging was voor gemelde datum en was goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over de Egel en koop er graag.!

Snelle levering waar ik heel blij mee ben

Heel fijn bedrijf altijd het nieuwste direct in huis.

Fijne webwinkel, snelle verzending!

Ik bestel heel graag bij jullie, ik ben erg tevreden. Snelle levering, vriendelijke prijzen.

Snel en goed geleverd

De datum van levering was later genoemd, maar de bestelling was eerder dan gezegd.

Zeer goede ervaringen met de winkel.

Fijne site om naar te kijken ook als ik niets nodig heb. De service is heel goed, en mocht er eens in een zeldzaam geval iets niet helemaal goed lopen, wordt dat na een telefoontje meteen rechtgezet. Ik heb zeer goede en betrouwbare ervaringen met deze webshop en winkel.

Voor herhaling vatbaar

Perfect, het bestellen ging ook heel goed en de bestelling werd eerder bezorgd dan was gepland en was keurig verpakt. O ja er zat zelfs een extraatje bij toppie, ik ben er erg tevreden over DE EGEL.

Leuk altijd kleine attentie erbij.

Geweldige site. Grote keuze en niet duur. Snelle leveringen. Bij een foutje bieden ze een goede service of alternatief.

Prima!!

Snelle levering. Keurig verpakt!

De bestelling komt super snel bij je binnen en er zit ook altijd iets extra’s bij. Super leuk

Bestel al jaren mijn hobby materialen. En een goede ervaring met het verwerken en afleveren van de Egel.

geweldig goede en snelle service

Ik bestel al jaren bij de Egel en altijd prima geregeld ! en gunstig geprijsd

Snelle, nette levering

Snelle, nette levering van mijn bestelling, met als verrassing een leuk cadeautje (embossingfolder van een bekend merk)

Zoals altijd tip top inorde en goed verzorgd

Zoals altijd tip top inorde en goed verzorgd..service bij De Egel.. ook altijd top ..bestel er al jaren

Goede snelle service

Vlotte service, producten worden snel geleverd en zijn steeds goed verpakt.

Goed en snel geleverd!

Mooie spulletjes voor wat doorgaans lagere prijzen.

Toppie

Zoals het verwacht word

Super goed

Snel geleverd en bedankt voor het extratje

Alles goed en zeer snel geleverd met een presentje

Ik heb nu meerdere keren bij De Egel besteld. Beide keren zeer snelle bezorging van de bestelling. Zorgvuldig verpakt en beide keren met een presentje bij de bestelling. Ik ben zeer tevreden over het bestellen, de levering en het mail contact aangaande de order.

Super goede en snelle service

Ontzettend tevreden , stuk goedkoper als in de winkel . Verder goede communicatie met betrekking de bezorging . Kortom uiterst tevreden over de Egel , maar ook van DHL

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES