Ik heb goede ervaring met het bestellen.Altijd op tijd en altijd een klein.verrasing daar bij .

prettig.

goed ervaren. makkelijk te bestellen. en alles duidelijk. goed verpakt .en goede informatie.

Goede services snelle levering.

Erg tevreden snelle levering,houd je goed op de hoogte met de levering,makkelijke betaling. Raad ze aan bij iedereen.

Snelle levering en erg tevreden

Fantasties

Het was allemaal goed

Ben tevreden

Groot aanbod en goede prijzen. Kreeg nog 2 kadootjes er gratis bij!

Aanrader!

Snelle levering, stevige en nette verpakking, lage verzendkosten en een cadeautje bij de bestelling!

betrouwbare leverancier

ik wilde wat spulletjes in de winkel ophalen, maar las op de website dat sommige producten mogelijk niet fysiek in de winkel te koop zijn. Na een telefoontje naar de winkel werd dit bevestigd en bestelde ik mijn spullen op hun site. Er wordt niet super snel geleverd, maar zeker wel binnen 1 week. Aanrader om hier hobbyspullen op te halen/te bestellen

Prima, snel geleverd en bedankt voor het extra'tje

Aanrader! Keurigen snel geleverd.

Snelle service en een leuke verassing bij de bestelling.

De bestelling werd snel geleverd en ik was blij met alle spulletjes.

Super snel

Snel en keurig geleverd.Reageren snel op verhagen via de mail

helemaal top

de webshop is goed overzichtelijk bezorging is ook top ga vooral door

Snelle verzending

Ongelooflijk snel in huis Erg blij mee

SUPER !!

Pas drie dagen geleden besteld en nu al in huis !

Ruim assortiment, snelle levering en verrassend

De Egel heeft een ruim assortiment en levert meestal eerder dan verwacht. Heb nu diverse keren besteld en het is eigenlijk iedere keer super voor elkaar. De keer dat dit niet zo was hebben ze gelijk de klacht doorgezet naar de leverancier. Afwikkeling hiervan loopt nog, maar verwacht dat dit wel goed komt. Bij iedere bestelling stoppen ze ook nog een verrassing bij je bestelling. Heb hierdoor al meerdere mooie kaartjes kunnen maken die ik anders niet had gemaakt of met materialen gewerkt waar ik het bestaan niet van wist. Kortom zeer tevreden!

Super Snelle Service!!

Snelle bezorging, goede produkten

Zie bovenstaande

Snelle levering en netjes verpakt, altijd een cadeautje extra

Goede webshop

goede, vriendelijk service.

Fijne webshop.

Fijne zaak, die veel artikelen in voorraad heeft en snel levert.

Snelle verzending en een leuk cadeautje er bij. Dat is altijd leuk!

Het was super

Het was heel snel bezorgd en het pakketje was goed verzorgd en er zat ook nog een cadeautje in. BEDANKT.

Netjes verpakt

Vlugge bezorging

Alles op voorraad dat is heel fijn en altijd de nieuwste uitgaven

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES