super

pakket in brievenbus was heel erg nat geven gebelt naar de egel binnen 2dagen nieuw pakket op gestuurd super bedankt

Super winkel

Groot assortiment, goeie prijzen en super service.

Prettig en snel geleverd

Zeer prettig en goed verzorgt

Snelle en goede levering

Super.

Geweldig bedrijf. Wederom, ondanks waarschuwing voor vertraagde levering, had ik de artikelen supersnel in huis, En weer leuke extraatjes, waarvoor mijn dank.

het probleem is keurig opgelost ben zeer tevreden

koop al jaren bij deze webschop ben zeer tevreden en hoop op nog vele jaren van deze webschop te kunnen genieten

Topwinkel, kwaliteit, snelle levering!

De Egel heeft altijd wat ik zoek, ze leveren snel en goed verpakt. Heel fijn!

Uitstekende service!

Altijd netjes verzorgd, goede klantenservice, uitstekende prijzen en aanbiedingen. Bij besteding vanaf een bepaald bedrag ook nog leuke extra’s.

positief.

Zeer tevreden over de verzending van het pakketje. Ook het cadootje wat er bij zat vond ik fijn.

Mijn ervaring met de Egel is uitstekend

Altijd op tijd, goede service en grote collectie. Bovendien altijd een presentje bij je bestelling. Kortom: een tevreden klant!

Goede webshop

Goeie ervaringen, en snelle levering, vaak zit Er nog wat extras bij bestelling.

Snelle levering! Groot assortiment

Snelle en correcte levering.

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Heel goed ingepakt en perfect in orde. Dankjewel voor het extraatje.

Snelle levering na mijn bestelling

Ik had al eens wat spulletjes besteld bij de Egel en zal dit ongetwijfeld ook blijven doen! Dankjewel en de groeten

Geweldige webwinkel voor de hobbyïst

Veel keus, goede prijs, snelle levering, vaak een extra verrassing bij je bestelling.

Bestelling deze keer vlug geleverd .

Net wat hier boven staat. Al bestel ik maar 1 ding het wordt toch geleverd en geen maximum bedrag. en het presentje er bij dat voelt fijn in deze nare tijd. Bedankt

Snel geregeld

Dik tevreden. Sneller dan verwacht

Altijd snel geleverd.

Donderdag besteld Zaterdag bezorgd.En altijd een iets extra s Ook de prijzen zijn leuker.Hoef je niet naar China

Snelle levering, goed verpakt

De bestelling is snel verzonden en zat netjes verpakt, alles was om goede staat. In het verleden kreeg je e en extraatje bij, dat was nu niet. Jammer. Maar wat ik besteld heb heb ik in goed orde ontvangen.

Supersnelle verzending

Het zou in eerste instantie paar dagen duren. Maar was toch volgende dag al in huis. Superrr

Mijn ervaring is heel positief, maar dat had ik ook al in de mail vermeld. Goede verzorging van de bestelling en blij verrast met wat er extra bij zat. Zeker de moeite waard nog een keer een bestelling te plaatsen mocht het nodig zijn. Hartelijke groet G. Kerrebijn

Twee dagen na plaatsen van een bestelling alles binnen met een extraatje!

Snelle en goede levering

Snelle en goede service.

Een fijne winkel waar ik graag mijn spulletjes koop.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES