Verkeerd product gekregen

Ik had textiel inkt besteld maar ik kreeg iets heel anders binnen. Foutjes kunnen gebeuren dus ik had gebeld en daarna ge-emailed. Hadden beloofd om op maandag het te regelen en op dinsdag nog niks gehoord. Nog aan het wachten en hoop dat ik het binnenkort binnen krijg. Aan de telefoon waren ze erg vriendelijk dus dat is een plus!

Vlotte afhandeling

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde bij De-Egel . Maar mijn complimenten voor de snelle en nette afhandeling

Super service, en ook nog voordeliger!!!

Toevallig op internet ontdekt, Hele goede service. Ik wordt en ben zeker een vaste klant.

super

word sneller geleverd dan verwacht en zit goed verpakt allemaal, helemaal top, een tevreden klant

snelle afwerking

komt eerder dan staat aangegeven, top

Vlug en goed verzorgd

Mijn pakket kwam sneller als in eerste instantie was aangegeven. Was er heel blij mee.

top web winkel

snelle levering en leuke kadootjes erin

Snel, duidelijk geen problemen

Snelle levering. Altijd iets extra. En zeker het belangrijkste, niet zo duur.

Ik had besteld en niet veel later werd het pakket geleverd,waar ik super content over ben, nogmaals heel erg bedankt.

Supersnelle levering van mijn bestelling en twee leuke kado's gekregen. Ook nog twee gratis folders van een hobbymerk. Heeeel tevreden!

De Egel heeft een duidelijke en goed ge-update website, dus je grijpt zelden mis.

In de regel komt er met de bestelling een leuk attentie mee. Laatste bestellingen was er naast een aardige attentie ook een leuk egeltje meegestuurd. De website is goed en overzichtelijk, en ook de zoekmachine maakt het mogelijk om precies te vinden wat je zoekt. Een hele fijne webwinkel.

Super goeie webshop

Altijd alles netjes en vlotgekregen en met een surprise erbij tof

Zoals altijd top!

Heb mijn bestelling weer heel snel ontvangen. Dank voor het presentje. Tot de volgende keer!

Uitstekende snelle service

Ik heb een prettige ervaring met het online bestellen bij de Egel. Snelle en correcte levering, prijs kwaliteit is prima en altijd een kadootje erbij.

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en snelle levering met een cadeautje.

Uitgebreid assortiment, alles kunnen vinden wat ik zocht. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam toen ik door een typefout geen email kreeg en even belde om te controleren of het goed was gegaan. Snelle levering met een cadeautje, altijd leuk.

Veels te veel papieren erbij wat zo in het oud papier werd gegooid. Totaal niet van toepassing. Ik maak geen kaarten. De bestelling had in een klein zakje gepast en niet in een kartonnen doos. Wat een verspilling. Roza van der Woude. Ps aanbevelen zonder de poespas

Snelle levering, goed spul

Snelle levering, mooie artikelen.

Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven, persoonlijk tintje zat bij de levering.

Keurige afhandeling van de bestelling, in de doos zaten wat extra spullen om uit te proberen wat het erg leuk maakte om uit te pakken. Persoonlijke noot zat er ook nog bij. Zal hier zeker weer een bestelling plaatsen. Prijs, kwaliteit en service top.

verrassend snel en met leuke attenties

Ruim assortiment, snelle levering en steeds met een leuk extraatje. De laatste keer was de levering wel niet compleet zonder meer informatie over mogelijke leveringsdatum. Dat vind ik spijtig maar verder geen opmerkingen!

De Egel is een toppertje

Zo geweldig om een pakket van de Egel te mogen ontvangen. Prima producten, prima prijs en altijd weer een feestje zoals het wordt geleverd, er zat deze keer zelfs een embossingfolder bij al verrassing passend bij het gekochte papier. Jullie zijn toppertjes maar laat me aub wat meer betalen voor verzendkosten en neem eindelijk een bedrijf dat fatsoenlijk levert. DHL is zo waardeloos, ze staan beneden aan de deur van ons complex, hij belt aan maar snap het allemaal niet en gaat gewoon weg, ik krijg een mail dat ik het moet gaan ophalen een dag later. Dat is balen want fysiek gezien bestel ik niet voor niets online. Het weerhoudt me gewoon om nog meer en vaker te bestellen.

Een hele goede eerste ervaring

Zo wil je als klant behandeld worden. Snel de bestelde artikelen geleverd, eerlijke verzendkosten en ook nog een cadeautje erbij. Vanaf nu een bedrijf waar ik eerst ga kijken als ik iets nodig heb.

Betrouwbaar, snel en goed

Zoals altijd weer een goede levering. Hij was ook nog sneller dan verwacht! Handig dat deze in de brievenbus geleverd kan worden. Leuk extraatje erbij, goed ingepakt, geen beschadigingen.

Snel en netjes ontvangen!

Snel en netjes ontvangen!

Super snelle levering . Alles was naar wens. Dank daarvoor. St. Maartensdijk

180 Beijerlandselaan