Goed.

Ik heb af en toe wat moeite met het vinden van de dingen die ik wil maar dat zal aan mij liggen, ken niet allemaal wie wat uitbrengt. Verder prima ervaringen. Snelle levering met alles erin én nog wat extra's.

Goed verpakt. Binnen 24 uur thuis, dus ook een pluim voor post.nl (brievenbuspost)

Zéér tevreden

Altijd snelle levering,netjes verpakt en altijd een extraatje.

Keurig en goed verzorgd

Snelle bestelling en alles goed verzorgd, ook nog een presentje erbij.

Netjes verpakt en snel de artikelen ontvangen

de artikelen waren keurig verpakt inclusie een aardigheidje bijgesloten

Verzorgt

Verzorgde en overzichtelijke site. Pakket prima verpakt. Alleen pakketdienst kwam de afgesproken tijdlevering niet na. Een dag later dan afgesproken.

Groot assortiment, snelle levering, altijd presentje

Ruime keuze in artikelen, voordelig geprijsd. De bestelling wordt altijd snel geleverd, ook nu in de coronatijd. En altijd een presentje erbij.

Fijn om iets bij U te bestellen.

Alles keurig verpakt en goede en snelle levering. Dank u wel.

Bestelling was snel verzonden en er zat ook een extraatje bij :-) super leuk

Alles goed kunnen opzoeken, iets niet kunnen vinden goede hulp bij vragen vrij snel antwoordt, en een snelle levering.

Creatieve materialen voor een voordelige prijs met snelle serv

Nadat ik een bestelling had gedaan van stempelinkten en een stans ging er bij het betalen iets fout. Na het sturen van een mailtje kreeg ik direct een mail terug met betaallink, zodat dit alsnog in orde gemaakt kon worden. En zo kreeg ik uiteindelijk toch snel mijn bestelling netjes in de brievenbus. Fijn!

Nette levering,spullen netjes beschermd verstuurd dmv luchtkussetjes.Snelle levering en een extraatje erbij.

Aanrader.

Snelle levering, veel keus en goede service!

Vlugge levering

Goede en snelle levering

Alles voor de afgesproken tijd geleverd. Prima in orde met iedere keer een verrassing

Geweldig!

Ze leveren super snel. En altijd krijg je een cadeautje bij je bestelling super lief.

Erg klantvriendelijk en snel

Telefonisch info opgevraagd, via internet besteld volgende dag binnen

Grandioos! Artikelen zijn er snel

Grandioos

Altijd snel in huis en altijd een leuk cadeautje erbij.

Alles in orde

GOED ONTVANGEN OP DE GEMELDE TIJD

Zijn heel positief

Overzichtelijke webwinkel. Snelle levering.

geweldig

wat een fijne webshop en vlugge levering altijd een geweldig presentje erbij

Zeer Goed.

Zal dikker Bestellen

Geweldig!

Waar ik voor 10 euro maar een beperkt stukje macramétouw kreeg, krijg ik hier voor de zelfde prijs veel meer. De kleuren zijn prachtig en het touw is van goede kwaliteit. Heb er nou al voor de 2e of 3e keer besteld en ga dit zeker vaker doen. Ik hoop alleen dat de dikte en lengte die ik nodig heb snel weer op voorraad komen. Het enige wat ik dan voor macramé mis, zijn wat (houten) kralen, maar ik kan niet alles hebben. Verzending is snel en alles is wat het moet zijn!

Super service

Alles is altijd snel en correct geleverd

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES