Het kan zelfs in een woord. Top!

Prima kwaliteit prijs verhouding. Snel geleverd.

Heel fijn

super snel ook en hartstikke bedankt voor het kadotje

Word op tijd en goed geleverd

Krijg alles op tijd

Snel geleverd, mooi verpakt en iets leuks extra er bij gekregen. Kortom, zeer tevreden

Snel en netjes verpakt

Netjes verpakt met een verrassing

Supersnelle verzending in deze corona tijd

Ik bestel al een aantal jaren bij de Egel en ben zeer tevreden.

Leuk assortiment voor redelijke prijzen en supersnel verzonden. De website half aan dat de verzending ivm drukte rondom corona 2 weken kon duren maar het pakketje was de volgende dag al in huis.

Heel erg tevreden

De bestellingen worden erg goed verzorgd en zit altijd een atentie bij ik ben er blij mee met vriendelijke groet Mevr P L J TSANG Chen

Goed webwinkel

goedkopere webwinkel met een snelle levering

Goede en snelle bezorging

Goed mooi en degelijk materiaal

Het stempel platform van Tim Holz zéér degelijken mooi Net zoals de stempels Tja en stempelinkt is stempelinkt, wel van Stazon Correcte snelle goed verpakte levering. Zal wel vaker bij de Egel gaan bestellen verwacht ik...

Zoals altijd top!

Is en blijft mijn favoriete adresje voor knutselspullen! Eind 2019 voor het eerst wat besteld bij de Egel en sindsdien een trouwe, terugkerende klant. Beveel ze regelmatig aan bij anderen, die inmiddels ook al meerdere malen heb besteld. Ga vooral zo door!

Super goed

Super snelle levering

snelle levering, goede service !!

Een aanrader !!

Snel en netjes verpakt

Mijn ervaring is erg goed. Het is een snelle en goede levering.

De perfecte website voor hobbyspullen groot assortiment veel keus mooue prijzen snelle verzending en altijd een mooie attentie bij je bestelling

IN ÉÉN WOORD GEWELDIG!

Bestelling en levering waren TOP! En het bedrag wat ik nog retour krijg, komt ook vast goed... ;-)

Snelle, nette levering

De egel verzorgd de bestellingen altijd zeer netjes. Altijd met een kleine attentie erbij, maakt je bestelling een kadootje

De betaling ging moeilijk maar na een telefoontje opgelost bestelling gaat snel ik ben er blij mee

corpna regel matig

Leuke winkel, mijn bestelling was zoek maar na zoeken toch gevonden. Verder goed geholpen, ik ga er zeker nog eens heen. Nu weer bedtelling gedaan was snel geleverd, leuke verassing erbij.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Super mooi product. Snel geleverd en heel lief een extra cadeautje erbij!

Perfect!!

Nette en snelle afhandeling! En zelfs paar leuke verrassingen erbij

Grote tien

mijn ervaring met de egel is zeer goed.

positief

180 Beijerlandselaan