middelmatig

ik zei middelmatig,produkten toppie/prima,levering prima,maar heb 3x besteld en telkens was er iets niet goed ofwel zei de verzenddienst adres niet bekend, 2de en 3de keer ging het fout bij betalen,kan niet met een belgische kaart betalen en credit kaart lukte ook niet,dan maar met de kaart van mijn nederlandse vriend,betaald,geld werd afgeschreven en een week later stond er dat het niet betaald was,na een paar mails en telefoons is het goed gekomen maar was mijn bestelling 10 dagen in behandeling. Ik hoop bij mijn volgende bestelling dat het vlotter kan. fijne dag gr.Maria

De Egel heeft goede service en vrij snelle levering

prima webshop

snelle levering, fijne webshop

Super snelle levering

vlug en compleet geleverd

Ik had een bestelling gedaan en was ruim binnen de afgesproken tijd geleverd. Alles was netjes ingepakt.

Goede producten en vlotte levertijd

Mijn bestelling gedaan en nog eerder als vermeldt werd de bestelling geleverd

Uitstekende service

Alles netjes verpakt met leuke extra's.

altijd snel en keurig verzorgde leveringen

Goed! Snel! Netjes en ook nog eens bijna altijd een gratis aardigheidje.

Zeer tevreden op alle punten

Een zeer groot assortiment, kwaliteit is goed, snelle verzending en jaar in, jaar uit, altijd kleine cadeautjes bij de bestelling.

super

Levering heel snel vaak sneller dan staat aangegeven bij het bestellen en altijd een leuk extra tje erbij. Altijd keurig voor elkaar.

Top winkel

Altijd snelle levering en groot assortiment.

Uitgebreid assortiment, uitstekende service!

Pakketje kwam sneller dan verwacht, alles heel goed verpakt. Er zaten folders bij en nog wat kleine kadootjes. Ik denk omdat ik een nieuwe klant was. Ik zal zeker vaker bij "de egel" een aankoop doen.

Snel en goed

Ben zo blij met De Egel fijne hobby winkel goed koop en goed overzichtelijk

Zeer tevreden.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en nog een leuk kadootje ook.

Goed product, goed verpakt, snelle levering en zelf met een cadeautje

Uitstekende service

De bestellingen zijn altijd netjes verpakt en jenkrijgt er altijd een cadeautje bij zo leuk

Super goede service

Super goede en snelle service! Alles kwam goed verpakt en netjes binnen! Bedankt voor het leuke extraatje :)

Super netjes snelle levering

Altijd is de bestelling van de Egel netjes verzorgt en mooi op tijd. Altijd een kleine attentie erbij en op vragen snel en duidelijk antwoord een site om echt aan te bevelen

Zeer snel en zeer attend met een leuke verrassing

Ik had een bestelling gedaan voor moederdag. We kregen het pakket ruim op tijd met wel 2 verrassingen erbij. Dat was nou echt nog een verrassing. Hartelijk bedankt.

Ben tevreden

Ik was blij met de het materiaal dat ik besteld had en kwam ook eerder dan was gezegd

Geweldig snel netjes en correct geleverd

super tevreden

De eerste maar zeker weten niet laatste keer!

Ik kreeg mijn bestelling zelfs eerder dan verwacht! Keurig verpakt, en zorgvuldig afgeleverd. En wat was ik blij verrast met de extraatjes die erbij zaten! Duizendmaal dank voor de geweldige service!

Perfecte levering van bestelde hobbyspullen

Goed op de hoogte gehouden van de levering en alle bestelde hobbyspullen waren perfect. Er zaten zelfs nog spulletjes bij die ik niet besteld had. Geweldig.

Goed product, snelle levering

180 Beijerlandselaan