Heb grote metalen ringen besteld. Duidelijke leveringsdatum ,maar toch eerder gekomen heel fijn.

Zeer goede service.

Vlotte levering en goed verpakt.

Vlugge vezendingen

Ik bestel graag bij De Egel

Ik zag een advertentie van de winkel in het Hobby journaal. Een Sizzix Big Shot Foldaway gekocht. Wat een geweldig apparaat. Ik kreeg er een gratis mal en glitters bij. Wat een verrassing dank jullie wel. Netjes verpakt en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling.

snelle service

snelle levering en altijd een leuk cadeautje!

heel goed

de bestelling was snel binnen een goede servis

Snelle verzending. Alles netjes verpakt. En ook nog een gratis artikel. Zeker een winkel waar ik vaker zal bestellen

Ze zijn geweldig en snelle service altijd iets extra's top

Mijn ervaring uitstekend super tevreden Raad hier aan om zeker te bestellen

snelle levering leuke dingen

In deze tijd een supersnelle levering en heel veel nieuwe dingen. Ik vind het een prestatie!!! En ook altijd iets extra's, heel leuk.Topbedrijf

Snelle levering en altijd iets extra's

In 1e instantie zou het pakket een week later worden verzonden maa rf tot mijn verrassing zat het pakket afgelopen zaterdag in de brievenbus!

Altijd goed!

Snel en goed en altijd een extraatje

Geweldige service en snel

Snel en netjes

Goederen voldoen aan omschrijving

Snel en compleet

Snelle levering, alles wat ik besteld had in de doos en nog wat extra's

Vorige week bestelling gedaan ivm drukte zou het pas deze week verzonden worden , maar de dag erna kreeg ik al bericht dat het eerder verzonden werd , helemaal blij . Ontzettend blij ook met het extraatje

In deze tijd toch nog een snelle levering

Perfect!

Ik vond het prettig winkelen op de site en werd na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden via de mail. Ondanks de Corona-crisis werd mijn pakketje binnen een paar dagen al geleverd! Ik raad De Egel zeker aan en zal zelf in de toekomst zeker nog een kijkje gaan nemen!

Goede communicatie. Correcte levering. Groot aanbod aan producten

Mijn ervaring met de Egel is zeer goed, goede service, klantvriendelijkheid, en snelle levering

Hobbyshop de Egel is een ronduit gezegd een hele goede hobbywinkel met heel veel keus, wat je bij niet heel veel andere tegen komt, zo uitgebreid. Ik heb ervaring met de kwaliteit van de volgende artikelen. Kaartenkarton op maat gesneden of A4 formaat of zelfs scrap formaat. Verder heb ik ervaring met 3D knipvellen of pushout vellen, ook heb ik ervaring met stempelkussen en clearstamps en uiteraard ook malletjes voor de stans- en embossingmachine. Alles is van top kwaliteit. En ook belangrijk om niet te vergeten je krijgt altijd bij elke bestelling een leuke attentie op het gebied van kaarten maken. Dat is iedere keer weer een leuke verrassing. Ook leveren ze een zeer goede service en super snelle levering. Dus shoppen voor je hobby bij de Egel een echte aanrader.

Top bedrijf

Ik ontvang mijn pakketjes altijd snel en het is altijd netjes en goed verpakt. Er zit ook altijd een leuk cadeautje. Ook zitten er de bladen in met nieuwe artikelen. Nog 1 groot pluspunt,het is al gratis verzenden bij €20,00 en niet als bij andere €50,00 of zelfs €100,00.

Prima op tijd geleverd goed verpakt en altijd een kleine verrassing

Prima ervaring, levering op tijd, goed verpakt

goede service en vlotte levering

goed verzorgd netjes verpakt altijd een leuke attentie wat zeer op prijs wordt gesteldt

Goedkoop, snel en een groot assortiment .

Helemaal goed

Pakketje is snel en vakkundig aangekomen. Dank, zeer tevreden!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES