prima levering

mijn pakketje is prima verzorgd aangekomen met nog iets extra ,, {geweldig }

snel en prima levering van producten met een mooie prijs

deze webshop heeft veel producten en de meeste voordeliger dan op een andere plek, de levering gaat altijd snel en met iets extra's in je pakketje

Webwinkel waar je alles vind

Toffe site en supersnelle levering. Goede prijs veel keuze en kleine attentie bij je pakket

Weet waarom ik al jaren klant ben

Heel behulpzaam, concurrentieel in prijs, snelle levering, dikwijls een attentie bij. Verzorgde verpakking.

Prima verzorgd en snelle levering

Sneller ontvangen dan verwacht met nog een extraatje in de verzonden doos.

Geweldige mooie website

Snelle service ruim assortiment

Snelle levering en altijd een cadeautje

Snelle levering, leuk met een verrassing top!

Erg blij met de snelle levering, was de eerste keer bij de Egel positieve ervaring

Geweldige

Geweldig dikke tien

Snelle levering, goed verpakt, met cadeautjes!!

De Egel levert snel, in een goedgesloten verpakking. En als je het pakket openmaakt word je verrast met allerlei leuks, dat is toegevoegd.

Geweldige

Geweldig dikke tien

Snel geleverd en altijd presentje met andere woorden topbedrijf

Fijne winkel...

Hele fijne winkel met super snelle levering. En ik kreeg er ook nog een cadeautje bij... super leuk :-) Tot de volgende keer, Diana

Op tijd en goed verzorgd.

Vlotte levering en mooie pricing.

Vlotte levering in deze corona tijden. Product was mooi geprijsd en snel geleverd.

Super goede ervaring

Ondanks de sorteer fout .toch alsnog super snel In huis .en wat leuk .die extra presentjes .in 1 woord super.gr joyce

Goeie snelle service en bij foute bestelling wordt het ook perfect opgelost. Altijd leuke attentie en boekjes bij de bestelling.

Ik ben super tevreden,altijd op tijd bestelling binnen,en leuk cadea erbij.Toppie.

Super snelle levering

Ik wordt er altijd blij van. Ben helemaal nieuwsgierig als ik het binnen krijg, vooral omdat er altijd leuke kado’s bij zijn.

Geweldige web schop

Alles keurig op tijd een mooie verassing erbij super winkel.

Super snel geleverd

In goed orde ontvangen snel en perfect leuke presentje erbij. Dank je wel

Keurig netjes afgeleverd , snel , en een cadeautje erbij kortom heel blij.

Veel keus goede prijzen.

Blij dat ik deze webshop ontdekt heb!

Héél veel artikelen en merken. Goed van prijs en bovendien snelle levering naar België zonder kost bij bestelling van minimum 50,00 euro! Een aanrader!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES