Fijne webshop met heel veel keus ,snelle verzending met altijd een verrassing erbij wat zeer gewaardeerd wordt ...

Goed en netjes verpakt

Kreeg een leuk cadeautje erbij.

Snelle en nette verwerking van de bestelling!

Zoals hierboven, ook fijn dat je het kan laten verzenden met DHL, wat een stuk goedkoper is dan postNL.

zeer goede en snelle levering

Steeds een kadootje erbij alleen jammer dat de laatste keer het kadootje dezelfde mal was als die ik besteld had. Dus nu heb ik hem dubbel jammer

Prima webshop!

Geweldige webshop, snelle levering, goed verzorgd.

snelle levering van producten met mooie prijzen

altijd een snelle levering met iets extra's erbij, mocht er onverhoopt iets niet meer voorradig zijn een snelle terug storting van je betaling

Prima levering

De artikelen zijn netjes verpakt, vaak iets extra’s, goede service

Super snelle levering

In de mail stond dat pakket zaterdag verzonden zou worden echter had ik het toen al in huis ..... super snel dus. Ook leuk dat je er altijd iets extra's bij krijgt. Dank je wel.

Vlot klantvriendelijk snel goed verpakt

Erg goed en goed geordend

Grote topper

Uitstekende ervaring

Mijn bestellingvis telkens in orde en op tijd geleverd, netjes en stevig verpakt.

Snel en goed. Foutje meteen zonder discussie opgelost.

Love their products

I always receive quality product, the paper is beautiful and I love the stitch work cards. The packaging is such that the products come over in a good manner, not breackage and always excited to receive my parcel.

Goede prijzen en eerlijke mensen

Zal zeker bij hen nog aankopen doen in de toekomst. Alles was netjes verpakt. De prijzen waren goed. En de communicatie verliep ook vlot. Ik heb enkel een halve ster weggelaten omdat ik spullen had besteld die volgens de site aanwezig waren in het assortiment en uiteindelijk dan toch niet meer beschikbaar bleken te zijn. Men heeft wel zonder problemen deze items terugbetaald maar het is toch wel spijtig als je je hart op items hebt gezet en blij bent dat je ze hebt kunnen kopen, dat men dan de vreugde moet dempen met een mail nadien om te melden dat de items toch niet meer in stock zijn. Als tip dus om te proberen te zorgen dat men ook in de webwinkel goed bijhoudt wat nog wel aanwezig is om te verkopen en wat niet. Maar verder, ik ben enorm blij dat ik hen heb gevonden en ben hartstikke tevreden alsnog.

Sehr schnelle Lieferung - wie immer beste Erfahrung - vielen Dank!

Die bestellten Waren werden immer schnellstmöglich geliefert, und immer gibt es ein kleines Präsent dazu - vielen Dank!

Zeer goede en snelle levering

Op dinsdagmiddag besteld, donderdagmiddag geleverd.

Bijzonder snelle levering, top

Grote topper dikke tien plus

Goed product en goede service.

10++

Gewoon in een woord geweldig. Alles altijd prima in orde. Goed verpakt en leuk altijd een presentje erbij. Tineke Kroon

Goed en snel, maar ...

Eigenlijk was er maar één minpunt: de mooie spulletjes waren verpakt in een doos met piepschuim "chips". Erg slecht voor het milieu, door de productie en de onmogelijkheid om dit spul te recyclen. Echt jammer. Andere webwinkels gebruiken oude kranten of, echt waar, popcorn. De laatste optie is verreweg de beste.

geweldig

bestelling goed en snel geleverd. ben zeer tevreden over de Egel.

Uitmuntend

Altijd perfecte levering en ruim op tijd.

Mein Lieblingsshop

Ich bin schon seit vielen Jahren euer Kunde und empfehle sie immer wieder meinen Freundinnen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES