Super snelle levering

Snelle levering en een leuk extraatje in het het pakket.

Had deze discussie niet verwacht.

Altijd goed geleverd maar de laatste keer was een dikke minpunt. Had scharen besteld en hele andere gekregen dan die ik besteld had. Bleek dat het verkeerde artikelnr. op de site stond. Heb daarover gebeld en kon het terugsturen maar moest wel de verzendkosten zelf betalen terwijl het niet mijn fout was. Zag dat de Egel het inmiddels op de site heeft aangepast. De betreffende heer die mij ter woord stond door de telefoon gaf de leverancier de schuld maar daar kan ik niks mee. Na deze beoordeling heeft de Egel contact met mij opgenomen en nu kon wel de verzendkosten van het terugsturen vergoed worden. De scharen heb ik inmiddels zelf doorverkocht.

Altijd netjes behandeld kwalitatief goed prijs ook goed..

Snelle service.

Wat je ook besteld bij de Egel, het is er altijd erg snel en met een leuke attentie. Goed assortiment.

Geweldige website

Goede kwaliteit, snelle levering en altijd een leuke attentie.

Is oke

Heel goede webwinkel, word snel gleverd, altijd een presentje erbij. Kan alleen zeggen heel goed, dankjewel.

Super!!! 👍

Super om bij deze webwinkel te bestellen. Ik heb 2 bestellingen gedaan en beiden had ik na 40u ontvangen. Ook zat er telkens een extraatje bij, dat was supertof... De korting was ook leuk meegenomen waardoor ik iets extra kon mee bestellen. Misschien een tip meegeven dat ze ook eens korting geven, midden in het jaar. 😛 Ik ga hier zeker nog eens bestellen. Groetjes Sabine 🧸🧸🧸

Een hele goede ervaring

Een snelle levering van het product. Ook was het een leuke verrassing, om er nog een cadeautje bij te krijgen. En extra folders, om op de hoogte te zijn van eventuele nieuwe producten. Helemaal top.

Snelle, goede levering en een cadeautje erbij!!

Heel goed bevallen ga zeker nog een keer weer bestellen leuk cadeautje erbij en snelle levering!!!

Supersnelle levering

Fijne webshop Supersnel met verzenden

Vlugge afhandeling

Ik bestel graag bij de egel. De bestelling is steeds in orde. Is er iets niet wordt het geld teruggestort. De bestelling is er ook heel vlug. En steeds een leuk cadeautje erbij

Wat mij betreft: de goedkoopste!

Zeer uitgebreid assortiment, snelle levering en de goedkoopste!

Uitstekende service en snel verzonden

De spullen die ik gekocht had waren sneller binnen dan vooraf aangegeven werd. Alles zat keurig verpakt. Duidelijke communicatie en fijne webshop.

Zeer goede levering

Kben kik content van de egel 😉😉😉

Prima winkel

Prima prijzen

Super goed

Hele snelle levering zo net in het nieuwe jaar. Gewoon top!

perfect

altijd voordelig en snel

Eindejaarsgeschenk

Blij verrast dat mijn bestelling aan het einde van het jaar eerder dan de verwachte leveringsdatum werd geleverd ! Top!!

Op 1x na, erg goed, snel en compleet!!!

zie boven

Op en Top in orde

Vlugge levering. Correct. Vriendelijk team. Goedkoper dan elders. Altijd leuke verrassing bij de bestelling.

Super snel en netjes!

Bestelling is super snel verwerkt en verstuurd. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Prima zaak!

Mijn ervaring met De Egel is alleen maar goed. Vandaag besteld is morgen in huis. Op normale werkdagen dan. Als het pakje door de brievenbus past, wordt dat zelfs vermeld in de track en trace. Bij de bestelling zitten extra leuke dingen, die je niet hebt besteld. Uitpakken is een feestje.

De egel heeft een super snelle levering en altijd met aandacht en verzorging verstuurd. Raad shoppen bij de egel ook zeer zeker aan .

snelle levering en bij "klacht" goede afhandeling

Mijn pakketje had ik snel thuis. Bij openmaken miste ik een mal. Ik ben gaan bellen, er werd gelijk opgenomen. Ik werd heel netjes te woord gestaan en 2 dagen later had ik de missende mal ook in huis. Echt top!

Snelle en correcte verzending van de producten en altijd met een leuke attentie

Ik ben al meer dan twee jaar een vaste klant van De Egel. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze hobbywebwinkel. Zelfs bij kleinere bestellingen zit er altijd een leuke attentie bij. Soms zijn er zelfs meerdere gratis producten meegestuurd, en dan voel ik me een beetje jarig. Ook de track & trace werkt perfect, en er wordt zelfs een mailtje gestuurd met de melding dat de bestelling moet zijn ontvangen. Waterdicht systeem, dus. Al met al dus zeer tevreden en ik hoop nog vele jaren online bij De Egel te winkelen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES