Laden reviews...
1,555 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise fast delivery and careful packaging. They frequently mention friendly and helpful staff and reliable communication. Many orders arrive earlier than expected and include small extras. Overall, shoppers describe a smooth and satisfying online shopping experience.
Bedankt voor de levering, helaas door DHL geleverd, zit je een hele dag te wachten en dan zeggen ze dat je niet thuis bent, zodat je het alsof kan afhalen. De Egel levering is top, bedankt voor het extra erin.
22 January 2020
N
WATERINGEN
Zeer snelle en super goede service . Altijd een cadeautje erbij.
Karen Van de lin
IJzendijke
De bestelling wordt snel geleverd
Griet van der Mo
Ferwert
De egel gaat alles prima bestel dus veel vaker bij hen en nooit geen problemen mee gehad
Kitty
Zwaag
Ietsje minder dat er veel niet op voorraad is.
Josee
Veenendaal
Geachte mevrouw,
wij bedanken u voor uw beoordeling
mogen wij ook weten wat er zo al niet voorradig is
dan kunnen wij dit voor u nakijken
Met vriendelijke groet,
Team de EGEL
Snel en correct!
Seike
Beilen
Super snelle levering, goede prijs en mooie verrassing er bij
Gozien
Den Helder
Snel en goedkoop
Sonja
Swifterbant
Snelle levering en hoede service.
Bep Maagdenberg
Schiedam
Fijne shop waar je kunt bestellen en het vrijwel zeker weet wanneer het bestelde binnen is. Dat vind ik een groot voordeel omdat ik ook vaak voor anderen hobbymaatjes en voor het inloophuis bestel. Top kan niet beter!
Jenny van Eck
OPHEMERT
Zou vrijdags verstuurd worden maar was al binnen.. Super snelle service... En extra leuke cadeautjes... Erg blij met de extra.s.... Suoer bedankt ๐๐
Jacqueline
Musselkanaal
Snelle levering, keurig verpakt.
GH
T
het pakje binnen een week afgeleverd. Goed verpakt en alles gekregen. Zelfs een leuke attentie
karla Kiers
Emmen
Vandaag besteld, morgen in huis! Prima assortiment, ook de nieuwste spullen. Heel prettig, ook klantenservice goed bereikbaar.
Loes
Hilversum
Leuke spulletjes en een cadeautje bij de bestelling gekregen en een snelle levering
Sandra
Katwijk Zh
Helemaal top mooie website ruim assortiment nette klanten service snelle service leuke prijsjes en nog een leuk cadeau bij je levering ook nog grote topper
merel
Dordrecht
Mooie spullen, goede service. Kom er steeds weer naar terug
Tonny
Someren - Eind
Geweldig snelle levering en altijd iets leuks bij je bestelling
Marijke
Vechel
Moet heel lang wachten als iets niet op voorraad is als voorbeeld enveloppen 14x14
Liza
Zevenhuizen
Bestelde producten relatief snel binnen. Wat ik jammer vond is dat er een item niet leverbaar was en dit niet gecommuniceerd is. Ik vond in kleine lettertjes op de bijgeleverde factuur dat het bedrag niet op voorraad is. Ik heb hier verder vanuit de webshop niets over gehoord. Ook geen communicatie hoe het betaalde bedrag nu geretourneerd wordt.
Janneke
Kampen
geachte mevrouw
wij hebben tijdens het versturen dit meteen aan u vermeld en hiervan op de hoogte gebracht
met de onderstaande tekst
geachte mevrouw
helaas moeten wij melden dat artikel
8099/0214 niet meer voorradig is
graag zouden wij van u willen weten
wat u met dit artikel wilt doen
m.v.g. Team De Egel
Super service!
Linda
Barneveld
Ik ben superblij met de egel
H Sinon
Alphen aan den rijn
altijd goede service en snelle keurige verzorging van de verzendingen
marleen
Swalmen
Duidelijke website goede berichtgeving betreft verzending pakket, Altijd iets extra's erbij.Geweldig!!!!!
Durkje
Oudemirdum