Laden reviews...
1,539 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise fast delivery and careful packaging. They frequently mention friendly and helpful staff and reliable communication. Many orders arrive earlier than expected and include small extras. Overall, shoppers describe a smooth and satisfying online shopping experience.
Snelle en nette levering en een verassing in de doos
15 November 2024
Marianne
Apeldoorn
Jeltje
Stein
Op de kreadoe ( jaarbeurs Utrecht 2024 ) weer genoten van de egel .altijd krijg je een vriendelijk woord en een verrassing bij je aankoop .wat een wereldbedrijf .
Martin
Rhoon-portland
dit keer slecht.de datum was een week na mijn order maar niks ontvangen.Na mijn belletje duurde het nog een week voor het kwam. Ben ik niet gewend van jullie
annie jasper-drijver
leeuwarden
geachte
wij bedanken u voor uw beoordeling
nogmaals onze excuses hiervoor voor de late verzending van uw order
m.v.g. Team De Egel
Hele mooie website winkel met fijne artikelen. Goede service en levering.
Monique
Kerkrade
snel in behandeling, Mooi verpakt en snel verzonden,
Ida Leijnse_haverkamp
IJSSELSTEIN UT
Snelle levering altijd
Marian
Sluiskil
Ik koop hier al 14 jaar! Snelle levering, super goed verpakt, altijd een presentje erbij! Voor mij is het voor altijd de Egel?
12 November 2024
Marry
Sommelsdijk
Snel en goed verpakt geleverd. Goede communicatie. Ik zou er absoluut opnieuw bestellen
11 November 2024
Wilma
Afferden
AH
Zwartsluis
Dit was mijn eerste bestelling en dat is prima gegaan. Een goede kennismaking dus.
M.J. van
Leersum
fijn dat je het thuis rustig kunt bekijken
Ellie
Waspik
Ik heb al verscheidende keren gezegd, dat ik het uitstekend vindt. Men moet nu niet aan de gang blijven, om dit elke keer weer te moeten bevestigen. Als er klachten zijn dan over, iets dan geef ik mijn oordeel wel. Met vriendelijke groet, Mevr. M.J. Deken
M.J. Deken
Haarlem
Na mn bestelling ,vlotte afhandeling. Fijne vlugge verzending.
Laura
Haaften
Nieuwkerk
Fijnaart
Mooie website en snelle levering
Louise
Zoetermeer
Bestelde voorheen altijd bij de Egel, erg goede service, snelle levering, ruime keuze en groot assortiment voor een goede prijs. Vanwege ziektes een paar jaar niets met de kaartenhobby gedaan, nu de ziektes verergerd zijn, besloten om de hobby weer op te pakken, (ook om wat om handen te hebben tijdens ziekenhuis opnames). Nu dus veel producten besteld qua borduren/pakketten en uitdrukvellen. Bedank De Egel voor de snelle levering en de super leuke attentie erbij, wat een leuke verassing!! Mvg, Jacquelien
Jacquelien
Tilburg
Zoals altijd goed verpakt Mooie spullen waar ik mooie kaarten van kan maken Ik heb op maandag besteld En woensdag was het er al Leuk kadootje erbij Super!
Erica
Nieuwehorne
Snelle levering , prima in orde geen klachten regelmatig koop ik er..
Nora
Gouda
Snelle levering en prima producten
Emmy
Almelo
Kan niet beter
Marjo
Capelle aan den IJssel
Fijne ervaring en snelle bezorging. Zeer trevede.
Nellie
Kesteren
de bestelling is gauw bezorgd en ik vindt deze website heel goed . een aanrader
Diny
Lepelstraat