Prima, het is precies zoals ik had verwacht

Snelle duidelijke levering en leuke attentie erbij

Goede shop

Uitstekende service een prijs/kwaliteit

Ik woon in België. Mijn bestelling kwam netjes toe en werd afgeleverd op het adres dat ik heb aangegeven. Snelle levertijd.

Goede prijzen, supersnelle levering. Altijd een extraatje, je voelt daardoor speciaal.

Snelle levering!

Prima site, snelle levering. Je wist prima op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vind. Zal hier zeker vaker bestellen!

Prettig te woord gestaan aan de telefoon.

Hele fijne winkel waar van alles te koop is. Goede service en snelle levering

Mijn bestelling vlot en netjes bezorgd.

Zie hierboven.

Geweldige mooie website veel spullen en erg vriendelijk

Fantastich

Top webwinkel 👍

Goede kwaliteit, snelle levering en redelijke prijzen.

Heel heel goed

Bestellen 2 dagen erna is het in huis. Als ik iets niet weet stuur ik een mailtje en dan krijg je meteen een berichtje terug. Ik vindt ze geweldig.

Snelle bezorging

Altijd zeer snelle verzending,mis alleen de laatste tijd de kleine kadootjes

een vertrouwd adres,

ik kan het iedereen aanbevelen.Wat ik ook doe voor jullie reclame maken

Goede winkel

Snel levering, goede verpakking,

regeert goed op je vragen, en is bereid je tegemoet te komen. Het pakje is verzorgd, en een extra verouderd boekje van Hobbyzine vindt ik attent .

Leuke en mooie dingen en niet duur. Leuk iedere week een mailtje met nieuwe dingen.

Altijd vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Dit is een zeer goede en zorgvuldige hobbywinkel. De website is goed ingedeeld en met de zoekfunctie kun je snel vinden wat je zoekt, zonder eerst alle koppen van merken etc. af te hoeven lopen. Mocht iets onverhoopt toch zijn uitverkocht, dan wordt het teveel betaalde bedrag gelijk gestorneerd. Kortom, erg tevreden met deze winkel en een goed klantenservice.

Gewoon geweldig

Super snelle levering en prima service.En altijd een extra cadeautje erbij.En stukken goedkoper als sommige winkels.

Goed verzorgd en snel bezorgd.

Altijd goed verpakt, snelle verzending en ook nog een leuk extraatje!

Goed assortiment Goede prijzen Goede klantvriendelijkheid Snelle levering

Doordat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit, de prijs, de service en de snelle levering ben ik een regelmatige klant!

Heerlijke webshop!

Afgelopen week twee bestellingen gedaan, zeer veel keus op de website en een snelle levering. Er zaten zelfs gratis cadeautjes bij, echt helemaal TOP!

Ze doen wat ze beloven!

Snelle reactie en goede communicatie

Zeer goede ervaring

Ik ben een vaste klant van de Egel als ik wat nodig heb dan bestel ik, en2 dagen later heb ik het meestal thuis ,,,en er zit altijd een attentie bij gesloten...

Ik bestel al heel lang bij "de egel", ben dus echt een vaste klant. Snelle en correcte levering en bijna altijd de goedkoopste.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES