Geweldig.

Goed verpakt snel in huis en een presentje toe. Wat wil een mens nog meer.

Wat was mijn zoontje verrast toen bij zijn emblossing mal van woezel en pip binnen kreeg. Er zaten nog leuke attentie bij. Bij wist niet waar die het zoeken moest. Allemaal voor mij Zei hij toen. Dank je wel voor de snelle levering

geweldig

Service is prima altijd leuke attentie erbij

Website duidelijk en gemakkelijk om te bestellen.

Heel positief. Zo snel afgewikkeld en de verzending snel ontvangen. Succes verder.

Geweldige webwinkel

Mijn ervaringen met deze webwinkel zijn echt top blij met de goede en snelle service grote tien

πŸ‘πŸ‘

Super webshop

Correcte behandeling SUPERSERVICE Altijd antwoord op vragen

Ondanks de vakantie toch een snelle levering. Bestellen gaat heel gemakkelijk

Uitgebreide website, snelle levering, altijd presentje

Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst op de website van De Egel. Zij zijn altijd goedkoper dan andere websites. Bovendien wordt alles snel geleverd. Is het bedrag hoger dan € 20,-- dan wordt de bestelling gratis geleverd. Bij andere winkels is dat meestal pas vanaf € 40,--. En dan volgt er ook nog snelle levering en altijd een presentje erbij. Kortom: De Egel verdient een 10!

Snelle levering.

Het is altijd een heel snelle levering en tot mijn verrassing alweer een leuk cadeautje erbij! Dank je wel.

De winkel waar ik graag terug komt!!!

Heel Prettig snel geleverd en voordelig + een leuke verrassing.Altijd leuk.

Goed en goedkoop

Lekker snel in huis en goede kwaliteit.

altijd snelle en correcte levering

super

Overzichtelijke website, snelle verzending en altijd een leuk extraatje!! En als je een vraag stelt krijg je altijd snel een reactie.

Goed verpakt, snelle levering en een leuk gratis presentje!

Zeer groot assortiment. Snelle correcte levering. Met altijd iets extra erbij.

Altijd keurig verzorgd verzonden.

Prima webwinkel, voordelig,altijd netjes verpakt en keurig inorde.

toppers

Super toppers nooit een probleem gehad πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat de bezorger ern grote steek liet vallen

Geweldig levert zeer snel en goed zeer verzorgd

Er wordt zeer snel bezorgd en het is netjes en verzorgd gr Ellen

Fijne webwinkel, niet duur en snelle levering

Ik bestel al jaren bij de Egel en het bevalt me nog steeds prima

goede produkten

het zijn goede produkten die bij ons in de buurt niet te verkrijgen zijn dus ik zal altijd of zelf ergens naar toe moeten of bij de -egel bestellen en dat bevalt me best

Fijne produkten

Een fijn bedrijf, goede service snel geleverde produkten ook in de vakanties,...

Goede service en bedankt voor de leuke attentie .

Prima, klantvriendelijk en servicegericht. Fijne produkten.

Topwinkel, snelle levering

Altijd goede ervaringen met dit bedrijf. Alles wordt keurig verpakt en snel geleverd. Heel vriendelijk dat er altijd iets bijzit van een extraatje. Deze keer zelfs een gratis papierblok.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES